Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

Pustni krofi malce drugače

Pazite, kaj jeste? Kljub temu si lahko privoščite slastne pustne krofe! Pripravili smo vam dve različici – vegansko in takšno brez glutena. Dober tek!

Domači makroni za Valentinovo

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. Presenetite vaše ljubljene za valentinovo s slastnimi makroni, francosko poslastico, ki ne navduši le z okusom, pač pa tudi z izgledom.

Koža odporna na zimo

Zima ni najboljša prijateljica kože. Kako preprečiti njene učinke in poskrbeti, da bo polt do pomladi ohranila dobro formo? Ključ je v pametni in skrbni negi.

Mraz, veter in suh zrak v notranjih prostorih na kožo v zimskih mesecih ne vplivajo najbolje. Pogosti pojavi so izsušena in hrapava koža brez zdravega sijaja in energije. Osvežite lepotno rutino z naslednjimi koraki.

Kako do bolj 'zelenega' in do okolja prijaznega jedilnika?

Ste med novoletne zaobljube vključili tudi odločitev, da v novem letu začnete jesti bolj zdravo ter odgovorno do lastnega zdravja in okolja? Če to še niste storili, vam predstavljamo nekaj pomembnih razlogov, zakaj bi bilo slednje pametno narediti čim prej.

Naredi sam … praznično nogavico!

Praznična nogavica je tradicionalni okras doma in praktični pripomoček, v katerega lahko Božiček ali Dedek mraz odložita svoje darilo. Z malce spretnosti jo lahko narediš kar sam!

Umetnost obdarovanja

Kako obdariti za praznike in nikoli ne zgrešiti? Pripravili smo vam nekaj praktičnih nasvetov, ki pomagajo reševati zagate prazničnega obdarovanja.

Praznično ustvarjanje

Praznični december je pred vrati! Že razmišljate o tem, kako bi okrasili dom? Pripravili smo vam tri ljubke ideje, ki jih lahko izdelate kar sami. Odlična zabava za vso družino, ki odganja slabo voljo in dolgčas.

Jesensko vrtičkanje

Naj vaš balkon, terasa ali vrt ostanete lepa in ozelenjena tudi v jesenskem času. S pravo izbiro rastlin boste v zasaditvah lahko uživali namreč vse do pomladi. Tu je pet ključnih nasvetov za jesensko vrtičkanje.