Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

5 VITAMINČKOV ZA VAŠE TELO

Ali vaše telo dobi dovolj vitaminov? Preverite, kateri so tisti, brez katerih vaš organizem ne more, in kako ravnati, da mu jih boste zagotovili dovolj.

Mali vodič po aromaterapiji

Ste že poskusili blagodejno moč dišav? Odpravite slabo razpoloženje in male tegobe s pomočjo eteričnih olj. Tu je nekaj nepogrešljivih nasvetov za prve korake domače aromaterapije.

Pustni krofi malce drugače

Pazite, kaj jeste? Kljub temu si lahko privoščite slastne pustne krofe! Pripravili smo vam dve različici – vegansko in takšno brez glutena. Dober tek!

Domači makroni za Valentinovo

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. Presenetite vaše ljubljene za valentinovo s slastnimi makroni, francosko poslastico, ki ne navduši le z okusom, pač pa tudi z izgledom.

Koža odporna na zimo

Zima ni najboljša prijateljica kože. Kako preprečiti njene učinke in poskrbeti, da bo polt do pomladi ohranila dobro formo? Ključ je v pametni in skrbni negi.

Mraz, veter in suh zrak v notranjih prostorih na kožo v zimskih mesecih ne vplivajo najbolje. Pogosti pojavi so izsušena in hrapava koža brez zdravega sijaja in energije. Osvežite lepotno rutino z naslednjimi koraki.

Kako do bolj 'zelenega' in do okolja prijaznega jedilnika?

Ste med novoletne zaobljube vključili tudi odločitev, da v novem letu začnete jesti bolj zdravo ter odgovorno do lastnega zdravja in okolja? Če to še niste storili, vam predstavljamo nekaj pomembnih razlogov, zakaj bi bilo slednje pametno narediti čim prej.