Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

Težave z glutenom pozabljene

Gluten, beljakovina, ki se nahaja v pšenici in njej sorodnih vrstah žit, lahko povzroča različne težave od preobčutljivosti in alergije na gluten do celiakije. Kako se mu je mogoče izogniti? Tu je nekaj nasvetov.

Čas je za domače shranke!

Vložite najljubše sadje in v njem boste lahko uživali tudi izven sezone. Pripravili smo vam dva sladka in za pripravo preprosta recepta.

Kako pripraviti zdravo šolsko malico

Če imate doma šolarja, ki ne mara šolske malice, mu jo raje, kot da spušča obroke, pripravite sami. Tu je nekaj nasvetov, ki bodo poskrbeli, da vaši otroci dobijo tisto, kar potrebujejo.

Azijski okusi

Ko vam 'zapašejo' okusi daljnega vzhoda, zakuhajte katero izmed slastnih tajskih jedi ali pa … obiščite Chuty's pred Centrom Vič, kjer vam okusne tajske obroke pripravijo namesto vas.

SADNE SLADICE

Imate radi sadje? Spremenite jih v osvežujoče sladice, ki lepo hladijo v poletni vročini. Izberite domače in biološko pridelane sadeže, ki jih vsak četrtek najdete na Eko tržnici Centra Vič.

Priprave na sonce

Želite na soncu čas preživeti kar najbolj prijetno in brez težav? Preden kožo nastavite poletnim žarkom, ji privoščite nekaj priprav. Sledite naslednjim korakom in vaša polt bo lepo in zdravo zagorela.