Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

Uspešni v boju proti mrčesu

Piki komarjev in drugega mrčesa so neprijeten, a žal nepogrešljiv del poletnih dni. Kako se jim čim bolj uspešno izogniti? Tu je nekaj pomočnikov, ki vam pomagajo pri tem.

Morsko kosilo

Poletje je čas, da v vaš jedilnik večkrat vključite ribe. Pripravite slastne, preproste in lahke obroke primerne za najbolj vroče dni.

Pametno shranjevanje živil

Veste, kako ohraniti živila, čim bolj sveža dlje? Da boste zmanjšali količino hrane, ki konča v smeteh, je tu nekaj dobrodošlih nasvetov.

Ko 'zapeče' sonce

Sončni žarki so lahko precej škodljivi za kožo in njeno zdravje, zato se ven nikar ne odpravljajte brez sončne zaščite. In če vas vseeno zapeče? Lajšajte bolečino in zmanjšajte rdečino s pomočjo naslednjih pripravkov in strategij.

Čeprav se nam večini vsako poletje zgodi sončna opeklina ali dve, dermatologi pravijo, da je že ena sama preveč. Še posebej, če je ne zdravimo pravilno, saj lahko tvegamo nastanek ran, okužb, brazgotin ali še huje, kožnega raka.

Kako izbrati prave superge za tek?

Tek je vadba, ki je primerna za vsakogar, zato je pomlad pravi čas, da se spravite v pogon. Vse, kar potrebujete, so prave superge. Veste, kako jih izbrati?

Adijo, pomladanska utrujenost

Čeprav pomladno vreme kliče k vsesplošnemu prebujanju, sploh ni nujno, da tudi vi kipite od energije. Če vas je napadla pomladna utrujenost, je čas, da jo preženete z naslednjimi predlogi.

Velikonočna jajca

Jajca so zagotovo ena izmed jedi brez katerih si težko predstavljamo velikonočne praznike. Veste, kako jih pripraviti, da bodo res slastna? Tu je nekaj trikov kuharskih mojstrov!

Kako spati bolje?

Ne morete zvečer zaspati ali pa se ponoči zbujate in ste zato ves dan utrujeni? Poskusite z naslednjimi petimi strategijami, ki pripomorejo k bolj krepčilnemu spancu.