Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

Zelenjavni januar

Sodelujte v globalnem gibanju imenovanem veganuary, ki ljudi po vsem svetu v januarju vabi, da na svojem krožniku meso zamenjajo z rastlinskimi jedmi. Poskusite! Slednje je odlična priložnost, da v svoj jedilnik uvrstite več sadja in zelenjave. Tu sta dva recepta za dober začetek.

4 slastni napitki za praznične dni

Razveselite sebe in svoje z izbranimi napitki, pravšnjimi za praznične dni. Ker pogrejejo telo in duha so odlična priložnost za najrazličnejša druženja ter zdravice.

Ustvarjanje s pomočjo narave

Čas je za razmislek o prazničnem okrasju. Morda lahko letos navdih črpate iz narave ter ustvarite lepe okraske za dom, ki ga bodo krasili vso zimo.

Darila za lepo odišavljen dom

Želite sebi ali svojim bližnjim podariti malce sprostitve in dobrega počutja? Podarite arome, ki čudovito odišavijo dom in blagodejno delujejo na človeško počutje.

Najboljše buče na krožniku

Jesenske buče obarvajo jedilnik z lepimi sončnimi odtenki, zato si jih v mrzlih dneh privoščite čim bolj pogosto. Pa veste, katero izbrati, da bo vaš kuharski podvig res okusen?

Jesenska pita

Kam s presežkom domačih jabolk? V slastno pito, seveda! Tu je preprost recept, ki vedno uspe.

Težave z glutenom pozabljene

Gluten, beljakovina, ki se nahaja v pšenici in njej sorodnih vrstah žit, lahko povzroča različne težave od preobčutljivosti in alergije na gluten do celiakije. Kako se mu je mogoče izogniti? Tu je nekaj nasvetov.

Čas je za domače shranke!

Vložite najljubše sadje in v njem boste lahko uživali tudi izven sezone. Pripravili smo vam dva sladka in za pripravo preprosta recepta.