Video vodič po Centru Vič z Alenko Godec

Spoznajte bogato ponudbo Centra Vič skozi oči Alenke Godec

Blog Alenke Godec

sreda, 28. december 2022

Zadnji!

Brez bleščic praznični december pač ne more in teh je veliko v trgovinici Diversity. Tokrat sem raziskala, kakšne modne dodatke ponujajo.

14. december 2022

Pestro po dolgem in počez!

Deichmann nas vabi k nakupom z radodarno znižanimi cenami. Izbrana obutev, med katero je tudi veliko modnih ženskih gležnarjev, je znižana vse do -50 %.

7. december 2022

Še bolj ugodno in še bolj veselo!

Decembrsko vzdušje je v Centru Vič v polnem teku, k temu pa pripomoreta tudi dve stojnici, ki bosta še ves mesec razveseljevali obiskovalce.

november 2022

30. november 2022

Naj se praznično vzdušje začne!

Zadnji novembrski blog je tu in čas je, da se predamo prazničnemu vzdušju. K temu v Centru Vič gotovo pripomore tudi veliko praznično okrašeno srce, ki kar kliče po slikanju.🖤📷

23. november 2022

Ta vesela črnina!

Črno obarvan petek, črno obarvan teden…kakorkoli, tu so predpraznični dnevi popustov in teh je v trgovinah Centra Vič veliko!🖤

16. november 2022

Pestra ponudba, popusti, informiranje

Najprej moram vsem puncam, ki so v zadnjem blogu pohvalile plašče iz Diversity-a povedati, da ste bile en tak malo daljši jeziček na tehtnici, ki se je nagnila v prid nakupa.😉😘

9. november 2022

Centrove super moči!

Tudi prvi novembrski dnevi so nam postregli s sončnimi žarki, zato ne bo odveč, če vas spomnim, da so v Optiki Aleksandraše vedno na voljo sončna očala, ki so znižana vse tja do -50%.

2. november 2022

November je tu!

Če kdaj, je letos oktober poskrbel, da ga zlepa ne bomo pozabili. Res nas je izdatno razvajal in božal s toplimi sončnimi žarki.🌞

oktober 2022

26. oktober 2022

»Strašno zabavno« slovo od oktobra

Oktober se počasi poslavlja in napoveduje vse svete. Zato sem ob tokratnem obisku Centra Vič najprej preverila ponudbo nagrobnih cvetličnih aranžmajev, ikeban ter nagrobnih sveč.

19. oktober 2022

Sončen in rožnat oktober

Tokratni večerni obisk Centra Vič me je najprej popeljal v dm drogerie markt. Novost je ponudba izbranih revij, ki jih po novem lahko kupite v dm-u. Šest revij, v katerih se skrivajo zanimive teme: zdrav slog življenja, prehrana, recepti, moda in še kaj.

12. oktober 2022

Barve jeseni

Telekomov pooblaščeni prodajalec ima v Centru Vič novo domovanje. Prostorno, svetlo ter dobro založeno z robo in prijaznimi nasveti pričakuje svoje obiskovalce!😍 Trenutno poteka tudi prenova Lisce, ki bo svoja vrata ponovno odprla konec meseca.

5. oktober 2022

Oktober: sončen, barvit, sladek…

Nov mesec je v Sanolabor prinesel svežo izdajo njihovega časopisa. »Svet zdravja« prinaša številne nasvete, ne pozabi pa nas seznaniti z vsemi ugodnostmi, ki so jih v Sanolaborju pripravili za svoje stranke.

september 2022

28. september 2022

Jesensko in dobrodelno

Dež je vztrajen in kaže, da bodo dežniki še aktualni. Moj najnovejši je prav simpatičen in zelo po mojem okusu.🐶

21. september 2022

Gremo, akcija!

Moja prva postojanka je bila tokrat trgovina Biotopic. Najbolj naravna/ eko/ bio trgovina v Centru Vič. Poleg prehrambenih izdelkov, tudi njihova ponudba kozmetičnih izdelkov ni od muh.

14. september 2022

V športnem duhu

Naši športniki so neverjetni. Nas gledalce in navijače razvajajo in razveseljujejo z vrhunskimi predstavami in rezultati. V zadnjem času sem tudi jaz rahlo »not med žoge padla«, čeprav priznam, da moji živčki niso ravno natrenirani za spremljanje tekem, sploh košarkarskih. 🙈

7. september 2022

Prvi znanilci jeseni

Že res, da je še vedno poletje, a nove kolekcije oblačil prinašajo jesenske barve.

avgust 2022

31. avgust 2022

Zadnji avgustovski

V Centru Vič je zadnje dneve avgusta še kako zabavno, vse skupaj pa se bo nadaljevalo tudi še v septembru. Vse do 3.9. bo namreč na ogled Lego razstava, ki bo pospremljena z Lego igralnicami. Kako luštno in ustvarjalno je vzdušje, pa sem se včeraj prepričala na lastne oči.🙃

17. avgust 2022

Blog z biseri

Prva asociacija na šport in aktivno preživljanje prostega časa je v Centru Vič brez dvoma Hervis.