Pravno obvestilo

Informacije podjetja Euromarkt d.o.o. in njegovih pogodbenih partnerjev na teh spletnih straneh so dane izključno v splošno izobraževalne in informativne namene. Določene informacije na teh spletnih straneh vsebujejo tudi splošne podatke o storitvah podjetja Euromarkt d.o.o. in njegovih partnerjev in so tudi namenjene le splošni predstavitvi storitev, zaradi česar vsebujejo samo splošne informacije o le-teh. Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Euromarkt d.o.o.. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: " Euromarkt d.o.o - Vse pravice pridržane." Euromarkt d.o.o. aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Vsa imena podjetja, partnerjev in sodelavcev, ki se pojavljajo v besedilu na teh spletnih straneh v tisku, ki je drugačen od ostalega tiska ali s simbolom, znamko ali znakom, vključno z logom podjetja Euromarkt d.o.o., so registrirane znamke, katerih imetnik ali uporabnik licence je Euromarkt d.o.o. ali družbe s katerimi sodeluje. Uporaba teh znamk je izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu. Čeprav je in bo Euromarkt d.o.o. s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju teh spletnih strani storil vse, da bi se prepričal, da so informacije na teh spletnih straneh res točne in podatki ažurni, za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Euromarkt d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

NITI EUROMARKT d.o.o. NITI KATERAKOLI DRUGA PRAVNA ALI FIZIČNA OSEBA, KI JE SODELOVALA PRI NASTANKU IN IZDELAVI TEH SPLETNIH STRANI, V NOBENEM PRIMERU ZATO NE ODGOVARJA ZA KAKRŠNOKOLI ŠKODO, KI BI IZHAJALA IZ ALI BI BILA V ZVEZI Z OBSTOJEM, DOSTOPOM DO IN/ALI UPORABO TEH SPLETNIH STRANI IN/ALI INFORMACIJ, KI JIH TE SPLETNE STRANI VSEBUJEJO IN/ALI ZARADI NEMOŽNOSTI UPORABE INFORMACIJ NA TEH SPLETNIH STRANEH IN/ALI KAKRŠNEKOLI NAPAKE ALI POMANJKLJIVOSTI V NJIHOVI VSEBINI, NE GLEDE NA TO, ČE SO BILI OBVEŠČENI O MOŽNOSTI TAKE ŠKODE.

Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Ker določene povezave na tej strani vodijo do virov, ki se nahajajo na strežnikih, ki jih vzdržujejo tretje osebe, nad katerimi Euromarkt d.o.o. nima nadzora, ne moremo jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti, katerekoli spletne strani, za katero nudimo povezavo ali referenco. Nekatere informacije, ki jih imamo na našem spletnem strežniku, so tiste, ki jih prostovoljno dajete preko formularjev, nekatere pa se zbirajo avtomatično. Za vsakega obiskovalca naših spletnih strani naš strežnik avtomatično prepozna ime obiskovalčevega področja, ne pa tudi njegovega elektronskega naslova. Zbiramo samo skupne informacije o tem, katere strani obiskovalci odpirajo in obiskujejo in o informacijah, ki jih obiskovalec posreduje, na primer pregledne informacije in/ali prijave na spletne strani. Analiziramo samo skupne informacije, ki jih posredujejo obiskovalci naših spletnih strani, da bi izboljšali vsebino in usluge, ki jih ponuja naša spletna stran.

Če bi se katerikoli obiskovalec naše spletne strani odzval s kakršnimikoli informacijami, bodo take informacije veljale za nezaupne in nezaščitene, pri čemer Euromarkt d.o.o. v zvezi z njimi ne bo imel nikakršne odgovornosti ter jih bo lahko prosto uporabljal, razmnoževal, razkrival in/ali širil drugim brez omejitev in brez navedbe vira, vključno, vendar ne omejeno, z idejami, koncepti, znanji, izkušnjami ali tehnikami, ki jih bodo take informacije vsebovale, za kakršenkoli namen, vključno, vendar ne omejeno, za razvoj, proizvodnjo in trženje proizvodov in/ali storitev, ki vsebujejo take informacije, razen v primeru izrecne navedbe obiskovalca, da naj se posredovane informacije štejejo za zaupne in/ali izrecne navedbe o prepovedi uporabe posredovanih informacij.

Nekatere spletne strani podjetja Euromarkt d.o.o. včasih odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "Piškotki". Piškotki nam lahko povedo, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletne strani. Politika glede piškotkov velja za vse spletne strani podjetja Euromarkt d.o.o.. V primeru, da bi neka določena stran ali njen del odstopala od te politike, bomo jasno navedli namenjeno uporabo te informacije na tisti spletni strani ali njenem določenem delu.

Google Analytics

Spletna stran uporablja Google Analytics, spletno analizno storitev podjetja Google Inc. ("Google").

Google Analytics uporablja tako imenovane "piškotke", tekstovne datoteke na vašem računalniku, katere omogoča analizo vaše uporabe spletnega mesta.

Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno vašega IP naslova), ki nastanejo z uporabo piškotkov, se shranjujejo na strežnikih podjetja Google.

Google bo te podatke uporabil za ocenitev vaše uporabe spletnega mesta, priprave poročil o aktivnosti na spletnem mestu za operaterja spletnega mesta in za posredovanje ostalih informacij o uporabi spletnega mesta ter internetne povezave.

Google bo te informacije posredoval tretjim osebam, če tako zahteva zakon ali za obdelovanje podatkov po naročilu podjetja Google.

Google vašega IP naslova ne bo povezoval z drugimi podatki podjetja Google.

Z uporabo ustreznih nastavitev v brskalniku lahko preprečite uporabo piškotkov na vašem računalniku; opozoriti vas moramo, da s tem ne morete uporabljati vseh funkcionalnosti tega spletnega mesta.

Z uporabo te spletne strani se strinjate o obdelavi podatkov s strani podjetja Googla, na način predhodno opisan in za zgoraj navedene namene.

Zbiranju in shranjevanju podatkov, lahko kadarkoli nasprotujete .