MAGIČNI DARILNI BON DESETAK

Magični darilni bon - Desetak je nova nakupovalna valuta po vsej Sloveniji.

Naj bodo to modna oblačila in dodatki, tehnika ali kulinarične dobrote - Desetak izpolni vse vaše želje. Darilni boni Desetak v vrednosti 10 EUR so vam na voljo v poslovalnici Loterije v Centru Vič ter v informacijskih pisarnah nakupovalnih središč Citypark, Aleja, Citycenter ter Europark.

Darilni bon Desetak je praktično in izvirno darilo, ki bo zagotovo razveselilo vsakogar. Poklonite jih lahko ob osebnih praznikih, primerni pa so tudi kot nagrada za zaposlene in poslovne partnerje.

Vseeno je, v katerem nakupovalnem središču ste Desetaka kupili, bodo obdarovanci darilni bon Desetak lahko unovčili v vseh prodajalnah ter gostinskih in storitvenih lokalih v 5 najboljših nakupovalnih središčih Slovenije: Centru Interspar Vič, Cityparku Ljubljana, Aleja Ljubljana Šiška, Citycentru Celje in Europarku Maribor.

Možnost plačila s karticami:

  • Ba Maestro
  • Maestro
  • MasterCard
  • Visa
  • Karanta

Motivi darilnih kuvertic za darilni bon Desetak

Obrazec za naročanje za podjetja

Naročite darilne bone Desetak s pomočjo spodnjega obrazca!

Obrazec za naročanje

Pravilnik za nakup darilnih bonov

Podrobnejše informacije o možnosti unovčevanja so na voljo v pravilniku.

Izjeme, kjer unovčenje darilnih bonov ni mogoče

Desetak v vrednosti 10 EUR lahko unovčite v našem nakupovalnem središču v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih, razen: SKB banka, T-2 in Loterija Slovenije.

Postopek alternativnega reševanja sporov

Za slovenske (mednarodne) potrošnike podajamo povezavo do SRPS.

Ne glede na prejšnji odstavek Euromarkt d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.