Mini Lollipop

Nič ni lepšega kot zadovoljni nasmehi otrok. V Centru Vič lahko obiščete otroško igrišče, prvi Mini lollipop v Sloveniji. Tukaj se lahko vaši malčki varno poigrajo, medtem, ko si vi privoščite kavico in klepet. Mini lollipop je pravo čarobno mestece za najmlajše, kjer lahko svoji energiji in domišljiji pustijo prosto pot.

Previjalnica

Zavedamo se, da otroci in starši tudi ob nakupovanju potrebujete vsaj malo miru in zasebnosti. Zato smo za vas in vaše malčke uredili prijetne prostore za previjanje in dojenje. Tam se lahko spočijete, osvežite in poskrbite za svojega malčka. Staršem so na voljo tudi brezplačne plenice, katere prijazno donira trgovina dm - drogerie markt.

Toalete za mamice in njihove najmlajše

V Centru Vič še posebno pozornost namenjamo udobju mamic in njihovih malčkov. Zato smo naše prostore dopolnili s posebnim straniščem, namenjem le mamicam in njihovim najmlajšim.

Bralni kotiček

Za vse ljubitelje knjig smo v Centru Vič pripravili bralni kotiček, kjer lahko v miru sedete in preberete kakšno dobro knjigo. Ponudba knjig je vedno pestra in drugačna. Za našo zbirko velikodušno skrbijo MK Založba, knjigarna Mladinska knjiga, Gloss in megamarket Interspar.

Ali vaši malčki radi ustvarjajo?

Zanje smo pripravili nekaj simpatičnih pobarvank in izzivov s katerimi bodo lahko izživeli svojo kreativnost.

Komu pripada balon?

Najdi 5 razlik

Najdi pot

Postavi v vrstni red

Mini lollipop 1

Mini lollipop 2

Mini lollipop 3

Mini lollipop 4

Pobarvaj me 1

Pobarvaj me 2

Pobarvaj me 3