Dobrodošli na spletni strani za otroke. Namenjena je tako tistim, ki so mladi po srcu kot tistim, ki to po letih v resnici so. Za prve smo pripravili nekaj koristnih informacij, za vaše otroke pa pisano jesensko pobarvanko, ki si jo lahko natisnejo ali pa jo pobarvajo kar na računalniku. Hkrati vas vabimo, da se nam pridružite pri naših ustvarjalnicah, igralnicah in rajanjih, ki jih prirejamo za naše najmlajše.

USTVARJAJ Z NAMI

Ste zamudili ustvarjalnico? Poglejte kratka navodila kako smo skupaj ustvarjali in poskusite doma. Prepričani smo, da vam bo uspelo.

Pobarvanka
Več

Zimska pobarvanka

Ni jih čez zimske radosti! Pa vendar, ko nam zima pokaže zobe se prav prileže zimsko branje, spanje, risanje in seveda barvanje. Uživajte v zimski pobarvanki!

Pobarvajte
Več

Izvirna
voščilnica

Izdelajte unikatno voščilnico in presenetite ljubljeno osebo.

Navodila
Več

Zabavna
šola

Da bo učenje in branje bolj zabavno si lahko sami okrasite svinčnik ali izdelate kazalko za knjigo.

Navodila
Več

Gregorjevi ptički

Ko se ptički ženijo lahko pomladno dekoracijo izdelate kar sami. Potrebno je le malo dobre volje in Gregorjevi ptički boda lepa popestritev v vašem domu.

Navodila
Več

Pomladanske cvetlice

Zaželeli smo si pomladanskega cvetja in ustvarili čudovite cvetlice kar sredi centra. Poskusite jih narediti tudi vi.

Navodila
Več

Sestavi
origami

Origami je starodavna umetnost zgibanja papirja, ki ni le prijetna, ampak tudi koristna in zabavna za odrasle in otroke.

Navodila

STORITVE ZA OTROKE

Nakupovanje z otroci je posebno doživetje.

Parkirni prostori za nosečnice in družine v Centru Vič

Preprostejše parkiranje

Da se boste počutili prijetno smo za nosečnice in družine uredili večji parkirni prostor za enostavnejše parkiranje. Več prostora omogoča širše odpiranje vrat in lažje dostopanje do otroških sedežev. Obisk našega centra je tako še lažji.

Previjalnica v Centru Vič

Prijetni prostori za malčke

Zavedamo se, da otroci in starši tudi ob nakupovanju potrebujete vsaj malo miru in zasebnosti. Zato smo za vas in vaše malčke uredili prijetne prostore za previjanje in dojenje. Tam se lahko spočijete ter osvežite in z zadovoljnim malčkom spet nadaljujete vaše nakupovalno doživetje.

Prodajalne za otroke v Centru Vič

Vse za otroke

Zagotovo boste med pestro ponudbo našli tudi kaj za vašega malčka.

Okaidi & ObaibiMladinska knjiga • Interspar megamarketModiana •  Hervis •  DeichmannSanolabordm - Drogerie MarktOptika Aleksandra