Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

Vadba doma

Sprejmi naš izziv in dnevno sobo za 20 minut spremeni v telovadnico.💪 Ni izgovorov! Ne glede na vreme, prostor ali čas…migaš vseeno lahko.🤸‍♂️

Joga ob sončnem zahodu

Po dolgem delovnem dnevu je čas, da se odklopimo. Pogosto je to težje, kot se sliši. Mobitel zvoni, prenosnik je vklopljen in misli begajo sem ter tja. Seveda, včasih pač ne gre drugače… Z večerno jogo se lahko odklopimo in pustimo naš vsakdan za sabo. Lahko se umirimo in se odpravimo spat brez stresa in begajočih misli.

Joga za prijetnejši dan

Sredi dneva nam pogosto zmanjka energije, takrat je čas, da se napolnimo z novo energijo. Če vam delovni dan dovoli, si vzemite čas zase in si namenite par minut, da napolnite svoje baterije. Kratek odklop preko dneva od vsakdanjih skrbi je motivacija za nove podvige, izboljša produktivnost in preprečuje stres.

Jutranja joga

Pravilen začetek dneva je pomemben, zato je prav, da dan začnemo pozitivno in v miru. S tem jutranje razpoloženje nadaljujemo čez dan, smo bolj uravnovešeni in preprečujemo stres. Jutranja joga ni le sproščujoča, temveč poživi krvni obtok in ohranja ravnovesje in nam pomaga, da smo čez dan bolj produktivnejši.

Ustvarjanje v deževnem dnevu

Kako zaposliti nemirne prstke ob deževnem dnevu? Če niste razpoloženi za družabne igre in radi ustvarjate potem imamo idejo za vas. Ne samo, da bo ustvarjanje zabavno, ustvarjeni izdelki vam bodo prišli še kako prav. Obenem pa so lahko tudi lepo darilo.

Za lačne kratkohlačnike

S čim nahraniti šolarja, da bodo njegovi možgančki dobili vse, kar potrebujejo? In da za pripravo ne bo šlo preveč časa? Sočne sendviče, polne okusa, ki vračajo voljo do učenja!

Učimo se … zlahka

Je učenje prava muka? Se te že ob pogledu na učbenik lotita panika in slaba volja? Se izgubljaš v poplavi informacij, ne da bi znal izluščiti bistvo? Morda imaš napačno tehniko učenja. Poznamo namreč vrsto pristopov in metod, ki omogočajo učinkovitejše učenje in optimalno izkoriščanje miselnih sposobnosti ter izboljšujejo spomin. Osvoji jih in učenje bo postalo precej prijetnejše.