Zanimivi predlogi za vsakdan, nasveti za zdrav življenski slog, kuharski recepti in trendi ideje.

Za lačne kratkohlačnike

S čim nahraniti šolarja, da bodo njegovi možgančki dobili vse, kar potrebujejo? In da za pripravo ne bo šlo preveč časa? Sočne sendviče, polne okusa, ki vračajo voljo do učenja!

Učimo se … zlahka

Je učenje prava muka? Se te že ob pogledu na učbenik lotita panika in slaba volja? Se izgubljaš v poplavi informacij, ne da bi znal izluščiti bistvo? Morda imaš napačno tehniko učenja. Poznamo namreč vrsto pristopov in metod, ki omogočajo učinkovitejše učenje in optimalno izkoriščanje miselnih sposobnosti ter izboljšujejo spomin. Osvoji jih in učenje bo postalo precej prijetnejše.

Joga vaje za telo in duha

Namaste! 21. junij je svetovni dan joge. Znanstveno je dokazano, da joga pozitivno vpliva na telesno zdravje. Vaje joge so primerne skoraj za vsakogar, zato je indijska tradicija čedalje bolj priljubljena.

Da bi proslavili svetovni dan joge smo za vas pripravili vajo Drevo, ki je primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene jogije. Vaja Drevo telo harmonizira in stabilizira.

Super slastne skledice

Zajtrk, malica ali lahka in osvežilna večerja. Privoščite si preproste in hitro pripravljene skledice, ki to poletje predstavljajo pravi prehranski hit!

S tekom do lepega telesa (in zdravega življenja)

Čeprav se marsikomu tek zdi prenaporna vadba, boste s pravilnim tekaškim treningom združili zabavno s koristnim. Tek namreč lepo preoblikuje telo in zagotavlja dobro počutje. Izkoristite poletne dni za tek v naravi!