10 obveznih pripomočkov za dober začetek novega šolskega leta

Da bo skok v novo šolsko leto čim bolj uspešen, se opremite z nepogrešljivimi pripomočki.

Pripomočke za šolo v Centru Vič najdete v trgovinah Mladinska knjiga, Bags&More, megamarketu Interspar, torbe in copate pa tudi v Hervisu, Deichmannu in na prodajnem mestu Vučko.

BREZ TORBE NE GRE

Šolska torba je poleg učbenikov in zvezkov zagotovo najbolj pomemben pripomoček, ki vas bo v šolo spremljal prav vsak dan. Na voljo je vrsta najrazličnejših torb, pri tem pa je najpomembneje, da izberete tisto pravo. Torbo, ki vam ni le všeč na pogled, pač pa odgovarja tudi vašim potrebam in skrbi za vaš hrbet. Ne pozabite da nošnja težke šolske torbe lahko vpliva na držo, zato poskrbite, da je torba kakovostna, pa tudi prav velika vam mora bit.

Preden se odločite za nakup torbo vedno poskusite napolnjeno s pripomočki, le tako boste vedeli ali morebiti vašega hrbta ne obremenjuje preveč. Ne pozabite pa tudi na vrečko za copate – v času epidemije korona virusa je še toliko bolj pomembno upoštevanje higiene, zato copate vedno nosite ločeno od ostalih šolskih potrebščin.

BREZ TORBE NE GRE
NAHRBTNIK NBA, HERVIS / TORBA NA KOLŠEČKIH KAOS TROLLEY 2V1, BAGS&MORE / VREČKA ZA COPATE LD7 BY RUCKSACK ONLY, BAGS&MORE
POLNA PUŠČICA

Pred začetkom šolskega leta naredite red v svoji puščici. Polomljena in obrabljena pisala, ki ne delajo več, zavrzite, puščico očistite, v kolikor pa je že dotrajana si kupite novo – lepa puščica vas bo namreč razveselila vsakič, ko jo boste potegnili na plan, to pa je odlična motivacija. Puščico napolnite s flomastri, barvicami, svinčniki, radirko in drugimi pripomočki, ki bodo poskrbeli, da bo delo med poukom in učenjem čim bolj učinkovito.

POLNA PUŠČICA
PERESNICA RUCKSACK ONLY, BAGS&MORE / GRAFITNI SVINČNIK Z RADIRKO SPAR OFFICE (4/1), INTERSPAR / NALIVNO PERO Z 2 ČRNILNIMA VLOŽKOMA TWIST, PELIKAN, INTERSPAR
ČUDOVITI ZVEZKI

Zagotovo drži, da je učenje prijetnejše iz lepih zvezkov. Ponudba je letos izjemno pestra, zato si vzemite čas in poiščite zvezke, ki so vam všeč (in ne pozabite kupiti kakšnega več, s tem se boste izognili nevšečnostim, ko zvečer ugotovite, da je zvezek poln, vi pa nimate novega).

Z nakupom zvezkov ste lahko tudi dobrodelni – v trgovini Bags&More denimo najdete kolekcijo zvezkov Rišem/pišem za prijatelja, ki so okrašeni z risbami in pesmimi slovenskih šolarjev, zmagovalcev istoimenskega kreativno-dobrodelnega natečaja. Celoten izkupiček od prodanih zvezkov bo podarjen v dobrodelni namen šolskim skladom slovenskih osnovnih šol in dobrodelnim organizacijam.

ČUDOVITI ZVEZKI
ZVEZKI S SPIRALO MLADINSKA KNJIGA / ZVEZKI RIŠEM ZA PRIJATELJA , BAGS&MORE
NISO NUJNO, VENDAR PRIDEJO PRAV

Poskrbite, da boste v šolsko leto vstopili dobro organizirani. Omislite si šolski koledar oz. planer, ki vam bo pomagal uskladiti učenje, šolske obveznosti in ostale aktivnosti – vanj obvezno zapišite tudi napovedana ocenjevanja znanja, da vam kakšno po nesreči ne uide.

Zelo priporočljivo je tudi, da v šolo s seboj nosite bidon, saj je dehidriranost telesa pogost pojav, ki med drugim vpliva tudi na vašo zmožnost koncentracije.

NISO NUJNO, VENDAR PRIDEJO PRAV
ŠOLSKI PLANER KAJ DOGAJA 1 2020/2021, MLADINSKA KNJIGA / TERMO VAKUMSKA STEKLENICA BOTTLE&MORE, BAGS&MORE