Hervis

Hervis

Največja in vodilna veriga trgovin za prodajo športe opreme ter oblačil za šport in prosti čas.

Hervis je mednarodno podjetje z več kot tridesetletno tradicijo. V Sloveniji se je podjetje Hervis d.o.o. pojavilo leta 1997. Prva trgovina je bila odprta prav na Viču, do danes pa je s šestnajstimi prodajnimi mesti postalo največja in vodilna veriga trgovin za prodajo športe opreme ter oblačil za šport in prosti čas.

Zvestim in stalnim kupcem želimo poleg servisnih uslug in storitev ponuditi kar največ za športno udejstvovanje in preživljanje prostega časa, naj si bo to na področju opreme, obutve in/ali oblačil za šport in prosti čas. Imeti želimo najbolj aktualno ponudbo in se prilagajati slovenskemu kupcu ter mu ponuditi vodilne in popularne svetovne blagovne znamke po najbolj ugodnih cenah. V prodajalnah Hervis so zastopane vse priznane svetovne blagovne znamke športnih oblačil in opreme, kot so Nike, Adidas, Reebok, Puma, Salomon, Asics, Wilson, Atomic, Elan, Rossignol, Alpina, Salomon, Trek, Scott, Merrell, Fischer, Roces, Speedo, Fila, Salewa, Berghaus, Lotto, Levi's, Benger, Cygnus, gimmik, Klimanjaro, X-Fact in druge. Hervis nudi tudi kakovostne servisne usluge: montažo in servis koles, servis smuči in snežnih desk.

Pestra ponudba asortimenta in spremljevalnih storitev na področju športa, visok nivo strokovnega znanja in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvršča Hervis med vodilne ponudnike športne opreme v Sloveniji.

Delovni čas

ponedeljek - petek 9:00 - 21:00
sobota 8:00 - 21:00
nedelja zaprto

Aktualno

Novice, dogodki, akcije

Morda vas zanimajo tudi trgovine ali lokali s podobno ponudbo:

Bags&MoreDeichmannDiversityHervisIntersparLiscaOkaidiSportina