Interspar

Interspar

V trgovini Interspar Vič vam na 4.000 m2 ponujamo več kot 32.000 raznovrstnih izdelkov.

telefon 059 237 304
splet www.spar.si

Velik izbor ponujajo oddelki svežega sadja in zelenjave, delikatese, mesa in sirov ter kruha in peciva, poiščite pa tudi gospodinjske, tehnične, športne in tekstilne izdelke ter igrače.

V Sparu že vse od odprtja prve trgovine ponujamo lastne in ekskluzivne znamke, ki jih prodajamo izključno v naših trgovinah in so prisotne v skoraj vseh blagovnih skupinah. Trgovinska znamka Spar predstavlja že več kot 1.400 izdelkov, med katerimi je moč najti vse za vaše vsakodnevne potrebe in je prisotna v vseh blagovnih skupinah naše ponudbe. Posebej pa smo ponosni tudi na naše ekskluzivne znamke s področja živil, kjer se za prav vsak okus najde nekaj: Spar Natur*Pur za tiste, ki prisegajo na bio izdelke, in Spar Vital za tiste, ki posegajo po zdravi hrani z dodano vrednostjo; linijo Spar Free From smo razvili za vse, ki ne smejo uživati živil, ki vsebujejo gluten in laktozo, S-Budget pa za cenovno bolj občutljive kupce. Naša lastna pekarna Spar ponuja odličen kruh, pekovsko pecivo in sladice, v lanskem letu pa smo se odločili ponuditi našim kupcem najboljše za vsak dan – prestižno znamko Spar Premium.

V trgovini Interspar Vič vam zagotavljamo sodobno nakupovalno izkušnjo, združeno s kakovostnimi izdelki in storitvami – le najboljše za vas.

Avtomat za plačilo položnic.

Hitro, priročno in enostavno boste lahko vse položnice* plačali tudi na sparomatu – avtomatu za plačevanje položnic. Provizija posamezne položnice znaša le 0,65 EUR. Ob obisku Interspara Vič plačajte svoje položnice* z gotovino do skupne vrednosti ene položnice v višini 500,00 EUR. Za več informacij o plačilu se obrnite na prijazno osebje trgovine.

* Položnica – Univerzalni plačilni nalog (obrazec UPN) z vrstico OCR. Plačilne storitve opravlja in za njihovo izvršitev jamči Abanka Vipa d.d., Slovenska 58, 1517 Ljubljana.

Delovni čas

ponedeljek - petek 8:00 - 21:00
sobota 8:00 - 21:00
nedelja zaprto

Telefon

01 423 71 10, informacije: 059 237 304

Aktualno

Novice, dogodki, akcije

Morda vas zanimajo tudi trgovine ali lokali s podobno ponudbo:

A1Bags&MoreDiversitydm - drogerie marktHervisIntersparLiscaMladinska knjigaOkaidiOptika AleksandraPooblaščeni prodajalec Telekoma SlovenijePrintboxSanolaborSportinaT-2