Šola je spet tu in z njo ... nova garderoba

Kako obleči vašega šolarja za novo šolsko leto? Izberite udobna in praktična ter seveda modna oblačila, v katerih se bo otrok počutil dobro. Predstavljamo vam nekaj nepogrešljivih kosov jesenske otroške garderobe.

V Centru Vič oblačila in obutev za otroke najdete v trgovinah Okaidi, Hervis, Tomas sport in Deichmann.

JAKNE

Ne preveč tanke in ne pretople, takšne naj bodo jakne za začetek novega šolskega leta. Prvi jesenski dnevi prinašajo spremenljivo vreme, zato se je dobro nanj ustrezno pripraviti. Odlična izbira so zato jakne iz sodobnih materialov, ki so tanki, a vendarle zelo učinkovito ščitijo proti vetru, mrazu in dežnim kapljicam. Ko je otroku vroče, pa jih lahko preprosto pospravi v torbo, saj novi materiali niso težki in ne zavzemajo veliko prostora.

JAKNE
JAKNA KILIMANJARO TRAVEL PASSO, HERVIS / VETROVKA OKAIDI
JOPE IN PULOVERJI

Praktične jope z zadrgo na sprednjem delu ter t.i. kapucarji, ki jih imajo otroci še posebej radi, niso le modni, pač pa tudi na moč praktični, še posebej za jesenske temperaturna nihanja. Nove modne smernice prisegajo na živahne barve, pastelno umirjenost ter seveda na najrazličnejše vzorce, potiske in napise – med njimi bo vaš najmlajši brez težav našel najljubšega.

JOPE IN PULOVERJI
PULOVER S KAPUCO OKAIDI / JOPA S KAPUCO CONVERSE, HERVIS
KRILA IN HLAČE

Najboljša izbira so zagotovo hlače in krila iz elastičnih in mehkih materialov, takšni so otrokom tudi najbolj všeč, saj so izjemno udobni. Letos je zopet zelo moden tudi džins, tako za deklice kot za dečke, pod krilci pa pridejo prav pisane hlačne nogavice ali popularne pajkice, če vaš deklič nogavic ne mara.

KRILA IN HLAČE
RAZTEGLJIVE KAVBOJKE ZA DEČKE OKAIDI / KRILO OKAIDI / PAJKICE PUMA, HERVIS
OBUTEV

Tudi obutev naj bo primerna spremenljivemu jesenskemu vremenu. Otroci bodo zagotovo veseli udobnih superg, njihova izbira je izjemno pestra, ne pozabite pa tudi na deževne dni – dežni škornji so takrat obvezna oprema!

OBUTEV
SUPERGE VENICE DEICHMANN / ŠKORNJI DEICHMANN / SUPERGE NIKE AIR MAX INFURIATE, HERVIS