Darila za lepo odišavljen dom

Želite sebi ali svojim bližnjim podariti malce sprostitve in dobrega počutja? Podarite arome, ki čudovito odišavijo dom in blagodejno delujejo na človeško počutje.

Dišave so eden izmed najbolj preprostih načinov, s katerim lahko hitro izboljšate vaše razpoloženje in počutje. Delujejo lahko poživljajoče ali sproščujoče – odvisno kakšne vonje si izberete, važno pa je, da pobožajo tudi vašo dušo. Lepo odišavljen dom je prijetnejši in lepši, zato predstavljajo dišave zanj čudovito darilo – zase ali za tiste, ki bi jih radi razveselili z nečem posebnim. Izberite si najljubše dišave ali eterična olja in poskusite! Tu je nekaj najpreprostejših načinov, kako v blagodejnosti arom uživati doma.


IZPARILNIKI ZA ETERIČNA OLJA

Izparilniki za eterična olja so dobra izbira, saj so preprosti za uporabo, pa tudi žepu prijazni. Sestavljeni so iz posodice, v katero nalijete vodo in vanjo kanete izbrano eterično olje (več o njih preberite tukaj), ter iz držala posode in svečke. Ta zagotavlja toploto s pomočjo katere olje izpareva v okolje in ga odišavlja. Izberite lično izdelan izparilnik, ki bo polepšal prostor.

IZPARILNIKI ZA ETERIČNA OLJA
IZPARILNIK ZA ETERIČNA OLJA IZ PORCELANA, SANOLABOR, 16,43 EUR
ELEKTRIČNI IZPARILNIKI ALI DIFUZORJI

V kolikor se ne marate 'igrati' z ognjem, so odlična izbira električni difuzorji. Opremljeni z večjo posodo za vodo, kot je to mogoče pri klasičnih izparilnikih, lahko delujejo tudi do 6 ali 8 ur. Večinoma so lepo oblikovani ter opremljeni tudi z LED osvetlitvijo, zato predstavljajo lep okras prostora ter varno uporabo aromaterapije.

ELEKTRIČNI IZPARILNIKI ALI DIFUZORJI
AROMATERAPEVTSKI DIFUZOR BEURER LA 30 - 40,85 EUR; DIFUZOR DIŠAV Z BARVNO LUČKO BEURER LA 20 - 35,15 EUR; ELEKTRIČNI DIFUZOR IN POLNILO ZETA FREE, BIOTOPIC - 25,10 EUR
DIFUZORJI S PALČKAMI

Difuzorji s palčkami navadno v kompletu ponujajo opojno dišavo v lepi steklenički ter lesene palčke, ki jih porinete vanjo. Med tem, ko mora biti steklenička ravno prav visoka in imeti ozko grlo, da dišava izhlapeva počasi, so pomembne tudi palčke – najboljše so tiste iz votlega in zelo vpojnega lesa. Pri uporabi takšnega difuzorja je potrebno palčke vsak dan obrniti, učinek je tako najboljši.

DIFUZORJI S PALČKAMI
DIFUZOR ZA ODIŠAVLJANJE PROSTORA MILLEFIORI MILANO VANILLA AND WOOD, DM - 20,99 EUR; DIFUZOR ATELIER REBUL LIMONSKA TRAVA & MED - 25 EUR; DARILNI SET ZA DOM ATELIER REBUL HEMP LEAVES - 65 EUR
DIŠEČE SVEČE

Se nagibate k preprostosti? Potem preprosto uporabite že pripravljene dišeče sveče v vašem najljubšem vonju, ki jih lahko prižgete, kadar se vam zljubi, pa še za romantično osvetlitev bodo poskrbele.

DIŠEČE SVEČE
DIŠEČA SVEČA ATELIER REBUL FLOWER FUSION - 25 EUR; DIŠEČA SVEČA WOOD WICK CRIMSON BERRIES, DM - 11,99 EUR; DIŠEČA SVEČA ILKOS APPLE PIE, DM - 5,99 EUR