Video vodič po Centru Vič z Alenko Godec

Spoznajte bogato ponudbo Centra Vič skozi oči Alenke Godec

Prikaži leta: VSA 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014
maj 2021

26. maj 2021

Center Vič - pravi šarmer

Tridnevni Drive-in fest je bil popolni bum! Razvedrilo, zabava, glasba, ples, film…tega smo vsi po vseh dooolgih, čudnih mesecih, ki so za nami, še kako željni. Zato je dobrodošla novica, da bo Drive-in kino na parkirišču Centra Vič stalnica tudi letošnjo sezono. Vsak petek in soboto.

19. maj 2021

»DRIVE-IN FEST«

Kakšna sreča, da je Center Vič obdan s parkirišči. Prav zato lahko že nekaj sezon zapored, v sodelovanju s Kinom Bežigrad, gosti Drive-in dogodke.

12. maj 2021

AKCIJA!

Včeraj sem imela resen namen, da se proti Centru Vič odpravim z biciklom. Zavzeto sem poganjala pedala, posnela napovednik za blog, ko sem ugotovila, da nimam ključavnice.

april 2021

28. april 2021

Kava na terasi!

Prvi del Centrovih predstavitvenih filmčkov je prišel med vas minulo sredo, danes pa je na ogled že drugi del!

21. april 2021

Po poteh 1. dela Centrove nadaljevanke

Prejšnji teden smo vam na ogled postavili kratek video. »Teaser«, kot radi rečemo. Ta je napovedal predstavitvene filmčke, v katerih boste Center Vič spoznali malo drugače, pobliže, skoraj v živo.

14. april 2021

Prihaja serija predstavitvenih filmčkov Centra Vič

V Centru Vič so ponovno odprte vse trgovine, poslovalnice, pa tudi frizerski salon Dok, kjer še vedno velja sistem predhodnega naročanja. Živahnejši utrip se Centru Vič lepo poda, dosledno upoštevanje ukrepov pa prijetnega počutja ne ovira. Naj tako ostane, oziroma naj gre še na bolje!

7. april 2021

Aprilska pestrost

April bo očitno pester…vremensko in še kako drugače. V Centru Vič je ponovno delno spremenjeno obratovanje nekaterih trgovin.

marec 2021

31. marec 2021

V znamenju nagradnih iger

Center Vič je podaljšal svoj obratovalni čas in je med tednom odprt od 9. do 21. ure, v soboto pa od 8. do 21. ure.

24. marec 2021

Lov na velikonočne desetake

Najbrž je vsem znana zgodba: podate se v trgovine z namenom, da boste kupili točno določeno stvar. Pa iščete in iščete, a ne najdete. In potem tisto stvar najdete povsem nepričakovano, ob neki drugi priliki in ste veseli kot radio.

17. marec 2021

V pričakovanju novega podviga

Spet so me na poti v Center Vič božali sončni žarki. Kako to dobro dene! Najprej sem zavila v trgovino Biotopic. Novost je veganska granola, vrsta pečenih kosmičev.

10. marec 2021

Pomladne novosti

Otroci so se vrnili v šole, pri Deichmann-u pa so poskrbeli, da bo njihov korak lahkotnejši, saj so police polne športnih copat za deklice in dečke, za punce in fante.

3. marec 2021

V objemu gentlemana

Zunaj nas božajo in razvajajo sončni žarki, vedra in sveža energija pa veje v Centru Vič. Ta je s 1. marcem dobil novega stanovalca, pooblaščeno prodajno mesto Telemach-a. Tu boste lahko uredili vse, kar se tiče mobilnih, TV in internetnih storitev.

februar 2021

24. februar 2021

Sončno razpoloženje

Ta teden nam D vitamina ne bo primanjkovalo, saj nas bo razvajalo toplo sonce. Veliko sonca je tudi v Centru Vič.

17. februar 2021

»Po-pust-no veselje %«

V Centru Vič je taka akcija, da mi že 2x ni uspelo vzeti kave za s seboj, ki jo ponavadi v miru posrkam v avtu. Kolikor pa se poznam, bom vse nadoknadila.

10. februar 2021

Končno!

V Centru Vič smo se razveselili ponovno odprtih trgovin. Živahnejši utrip, ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, resnično dobro dene. Vsem!

3. februar 2021

»Drive-in pustni krofi«

V Centru Vič je odprtih 10 trgovin / poslovalnic ter 8 prevzemnih mest, od katerih sta dva gostinska lokala in dve kavarnici. Morda ne bo odveč, če vas spomnim, da bo na kulturni praznik, torej v ponedeljek, 8. 2., Center Vič zaprt. V soboto bo torej potrebno nabaviti za dva dneva.

januar 2021

27. januar 2021

Nazaj v šole in otroške trgovine

Blog pišem ponavadi ob torkih pozno zvečer, včasih se pisanje prevesi tudi v prve ure srede. Odkar sem v dar prejela luštno in praktično »termosko«, jo imam rada na dosegu rok med tipkanjem…topli čajček v teh zimskih dneh paše!

20. januar 2021

V zraku je … zima!

Bili so časi predstav, nastopov, koncertov… časi, ko sem bila zares veliko v akciji. In takrat se mi je, ob vseh ostalih obveznostih, zdelo, da teden mine kot bi mignil. Kljub zmanjšani aktivnosti pa čas beži tudi zdaj.