Video vodič po Centru Vič z Alenko Godec

Spoznajte bogato ponudbo Centra Vič skozi oči Alenke Godec

Blog Alenke Godec

23. december 2020

Utrip predzadnje srede 2020

Utrip predzadnje srede letošnjega leta se bo potrudil biti približek tistega običajnega utripa predprazničnih dni minulih let. Ujemite ga!

16. december 2020

Sijejo lučke in popusti

Za začetek tokratnega obhoda so me pred Centrom Vič pozdravile številne smreke in smrečice, ki ustvarjajo praznično vzdušje, čeprav so še brez lučk in okraskov. Na svoje nove lastnike bodo čakale vse do 24. decembra.😊

november 2020

18. november 2020

Nagradna igra!

Center Vič ostaja odprt. S prilagojenim urnikom, s prilagojeno ponudbo in z ukrepi, ki zagotavljajo varno nakupovanje.

11. november 2020

Varno nabrani Centrovi utrinki

Ob prihodu v Center Vič me je tokrat pričakal še en varnostni ukrep več…»dvosmerni promet«, kar je jasno označeno in omogoča še lažje vzdrževanje varnostne razdalje.

4. november 2020

November, lepo si se začel!

Začetek novembra nas razvaja s toplimi sončnimi dnevi. Včeraj je bilo sonce še posebej radodarno in na tak dan me rado zanese v Optiko Aleksandra.

oktober 2020

28. oktober 2020

Varno in prijetno

V danih okoliščinah prioriteta Centra Vič ostaja ista. Skrb, da se obiskovalci v njem počutimo prijetno in v prvi vrsti varno!

21. oktober 2020

Vonj jeseni

Trenutne razmere so spremenile tudi delovni čas trgovin v Centru Vič. Megamarket Interspar in dm drogerie markt sta odprta od ponedeljka do sobote od 8. do 20.30 ure. Ostale trgovine v so odprte od ponedeljka do petka odprte od 9. do 20. ure, v soboto pa od 8. do 20. ure. Ob nedeljah vrata Centra Vič ostajajo zaprta.

14. oktober 2020

Pozor, kuponi ugodnosti so tu!

Dnevi bežijo, se krajšajo in postajajo hladnejši. V Diversity je na police in obešalnike prišlo že veliko toplega in lepega. Na voljo so že tudi tisti najtoplejši plašči, a jaz se zimi zaenkrat še upiram.

7. oktober 2020

6 let bloga

Tudi v moj šišenski nabiralnik so nekaj dni nazaj prispeli jesenski kuponi ugodnosti, ki jih lahko koristimo v trgovinah Centra Vič vse do 25. 10. Tokrat je kuponov še več kot običajno. Kar 16 jih je, ki ponujajo popuste in druge ugodnosti. Preverite, se splača.

september 2020

30. september 2020

Jesen je prišla…

Prejšnji teden sem v blogu omenila, kako hitro se lahko vreme obrne, temperature znižajo…in lej ga zlomka. Pretekli konec tedna nas je spremljala že prava, pravcata jesen.

23. september 2020

Radi rišemo nasmehe!

Zaščitne maske so praktično že postale naš vsakdan. Nedavno nazaj sem bila prijetno presnečena, ko sem v trgovini dm drogerie markt našla tudi nežno rozaste!

16. september 2020

Sladka razvada

Že vse od prejšnjega tedna nas razvajajo sončni žarki in poletne temperature, a september je mesec, ko se počasi že začnemo pripravljati na jesen.

9. september 2020

Nekaj poletnega, nekaj jesenskega

V tem tednu nas bodo menda še razvajali sončni žarki, Drive-in kino pa bo jasnega in zvezdnatega neba še posebej vesel. Preverite izbor filmov, ki je tokrat še posebej raznolik.

2. september 2020

Septembrskim dogodivščinam naproti

Že nekaj časa je minilo od mojega zadnjega obiska Optike Aleksandra, zato se najprej odpravim na ogled očal. Tokrat sem pozornost namenila korekcijskim očalam.

avgust 2020

26. avgust 2020

Desetaki so čista desetka!

Včerajšnji dan sem si prav lepo zorganizirala, vse se je poklopilo. Kuharija doma je odpadla, na dnevnem redu je bil obisk Centra Vič, v Hoodburger-ju pa nisem bila že kar nekaj časa.

19. avgust 2020

Novosti!

Poletje je v Centru Vič še posebej lepo obarvano. Do jutri, 20.8., lahko sodelujete v FB nagradni igri, ki bo izžrebanemu srečnežu prinesla Desetake v vrednosti 40 EUR.

12. avgust 2020

300!!!

Danes je pred vami 300. blog. Številka, na katero sem zelo ponosna. To ni le tristo blogov, v katerih sem vas obveščala o Centrovih novostih, zanimivostih. Za to številko se skrivajo tudi zares lepi medsebojni odnosi.