Adijo, sušec!

sreda, 30. marec 2022

Adijo, sušec!

Ker me je mesec marec razveselil s par nastopi, sem v Center Vič prišla odločena, da se oborožim z nekaj novimi ličili. Vse v upanju, da bodo tudi naslednji meseci postregli s kakim koncertom, nastopom.😍

Pravi naslov za nakup ličil v Centru je dm drogerie markt. In prišla sem ob pravem trenutku. Ob nakupu ličil nad 25 EUR podarijo kar 25kratne točke tako, da bo moj naslednji račun v dm-u precej nižji. Poleg glosa in obrobe za usta, sem potrebovala novo maskaro. In tudi tu sem imela srečo.

V akciji »Hit tedna« je namreč maskara znamke Bourjois, po kateri tudi sicer rada posegam. »Hit tedna« pa pomeni, da ob nakupu ene maskare dobiš še eno gratis. Fajn, kajne? Če potrebujete ekstra dobro »Twist up« maskaro in še eno za povrh, priporočam čimprejšnji obisk dm-a. Se zna zgoditi, da bodo pošle pred 11. aprilom, ko se akcija zaključi.

Trgovina Deichmann je bila naslednja postojanka, kjer sem odkrila cel kup novosti. Izbor lahkotnih in modnih ženskih superg je velik. Kar nekaj je takih z debelejšim podplatom, ki so tudi po mojem okusu.

Tudi torb je na pretek. Sestaviti najbolj idealen duet torbe in superg je v Deichmannu lahko opravilo.😉 Precej je tudi nahrbtnikov in torb, ki jih lahko kombiniramo z bolj elegantno ali pa s športno obutvijo.

Na moškem oddelku sem izbrala tri nove modele, med katerimi so bele »Pumice« zasedle prvo mesto.🤩

Sten Time je vedno prava paša za oči. Različni kosi nakita ter ure se bohotijo v vitrinah tako, da človek potrebuje kar nekaj časa, da se »napase« vsega lepega. Med novostmi mi ga. Katarina pokaže dve specialni moški uri znamke Jaguar. Ena iz omejene kolekcije (uri je dodan še en pašček), druga pa je hibridna, kar pomeni, da je lahko v »navezi« z vašim telefonom📞…vas npr. opozori, ko prejmete sporočilo. Tudi najnovejši ženski model ure je zelo šik!💯

Vrtnarija Kocjančič je, kot je bilo napovedano, že zasedla svoje mestu ob glavnem vhodu v Center Vič, kjer bo stacionirana kar nekaj časa. In kako lep je pogled na sezonske rožice vseh sort in barv. Našli boste vse, od trajnic do dišavnic…ni, da ni!

Ponavadi si podarim primulo, tokrat sem se odločila za rarunkolo. Je rekla gospa, da je zame prava taka roza barve, pa sem jo kupila. Menda lahko preživi do prvih visokih, poletnih temperatur. Za rož'ce nisem ne vem kakšen ekspert, ampak se bom potrudila, da bo naredila še veliko cvetov. Sicer bom pa po novo prišla!😃❤️🌼