Video vodič po Centru Vič z Alenko Godec

Spoznajte bogato ponudbo Centra Vič skozi oči Alenke Godec

Blog Alenke Godec

22. december 2021

Predbožični

Finiš leta 2021 je v polnem zagonu in seveda je to moč čutiti tudi v Centru Vič, kjer vlada čarobno praznično vzdušje. Obratovalni čas Centra bo v petek, 24.12., prilagojen. Odprt bo do 17. ure, ob tem pa je treba poudariti, da se bodo trgovine Interspar, dm drogerie markt in Sanolabor odprle že ob 7.uri, preostale trgovine pa ob 8.uri.🕐

15. december 2021

Obdarovanja

Kot je že običajno za mesec december, tudi letos ob glavnem vhodu v Center Vič poteka prodaja božičnih smrek. Lepe so, dišeče ter različnih velikosti, na voljo pa bodo vse do 24. decembra.

1. december 2021

Naj se praznični december začne

Vsakič, ko pridem v Center Vič v večernih urah, si rečem, da bi to morala storiti večkrat. Všeč mi je za odtenek mirnejši utrip, ki sem ga ravno še ujela. December je namreč tu, ta pa ponavadi prinese tudi bolj živahne večere.

november 2021

24. november 2021

V znamenju »črnih popustov«

Pred Frizerskim salonom DOK sem se tokrat le slikala, čeprav bi mi tudi friziranje prišlo prav.😉Pa drugič.

17. november 2021

Novembrske iskrice

V Okaidi rada zaidem, saj me navdušuje s svojo pestro ponudbo oblačil za otroke. Olajša mi tudi zadrego, kaj podariti ob posebnih priložnostih kot je rojstvo otroka, rojstni dan.

10. november 2021

Rože, ugodni nakupi, očala … a to še ni vse!

Današnji blog se ne more začeti drugače kot z rožicami.🌸🌼 Od minulega petka, ko mi je življenje naložilo leto več, od vseh rož in še marsičesa lepega še nisem prišla čisto k sebi.😘

3. november 2021

Turoben november? NE v Centru Vič!

Kako lahko na dva načina pridete do super centrovegazložljivega dežnika? Prejmete ga lahko ob nakupu Desetakov v vrednosti 80 EUR ali več. Saj veste, prazniki se bližajo in darilni boni Desetak so lepo darilo.

oktober 2021

27. oktober 2021

Vabljeni v Center Witch

Danes in jutri, torej 27. in 28.10., bo v Centru Vič čarovniško veselo. Med 14.30 in 16. uro bo na obisk prišel Happy, ki bo s seboj prinesel tudi darilca za otroke. Med 16. in 18. uro pa bo potekal pester ustvarjalni program za otroke za noč čarovnic.

20. oktober 2021

Med jesenjo in zimo

Čez dan nas sončni žarki še prijetno grejejo, ko pa se sonce skrije, se hitro shladi. Zato sem v trgovinici Diversity oprezala za toplejšimi oblačili. Zelo luštni so široki plaščki, enobarvni in karirasti, ki se zapirajo na zadrgo.

13. oktober 2021

Ti, ti mraz!

Atelier Rebul je dišeči kotiček v Centru Vič, ki ga ne morete zgrešiti. Tu domujejo dišave za dame in gospode, pa čudovite dišave za dom ter cela vrsta negovalne kozmetike za telo.

6. oktober 2021

Pravljičnih 7

Mesec oktober je pred Center Vič ponovno pripeljal Vrtnarijo Kocjančič, ki bo s svojo raznoliko ponudbo za jesensko ureditev okolice in grobov, za vas tu vse do konca oktobra.

september 2021

22. september 2021

Akcije vseh sort!

Včeraj sem ob kavici pregledovala kupone ugodnosti, ki jih ponuja kar 11 trgovin Centra Vič. Do sobote!

15. september 2021

Čakajo vas kuponi ugodnosti

September je prinesel polno košaro popustov. Spet so tu kuponi ugodnosti, ki vam v 11 trgovinah prinašajo različne popuste.

8. september 2021

Vse najboljše, Center Vič!

September je v Labod prinesel novo akcijo meseca. V tem mesecu bo za 20% cenejše čiščenje pohodniške opreme kot so: šotori, spalne vreče, nahrbtniki, planinski čevlji.

1. september 2021

Prvi septembrski

Prvi šolski dan in prvi septembrski blog! Tokrat sem se najprej podala v Sten Time. Sem slutila, da me bodo tam čakale novosti. Med nakitom je nova serija verižic in zapestnic, ki imajo obliko verige.

avgust 2021

25. avgust 2021

Adijo, avgust!

Teden dni pred začetkom šole se seveda vse še bolj vrti okoli otrok, zato me pot takoj zanese v trgovino Okaidi.

18. avgust 2021

Odštevamo…

Novo šolsko leto se bliža in tema šola postaja vedno bolj vroča. Brez skrbi, v blogu se bomo posvetili tistemu lepšemu delu te tematike.