Pomladno prebujanje

sreda, 9. marec 2022

Pomladno prebujanje

Nov izvod pomladno obarvanega Centrovega časopisa je že na voljo na vseh vidnih točkah Centra.😃Prinaša krasno in bogato nagradno igro, v kateri tokrat lahko sodelujete vsi tisti, ki boste v mesecu marcu praznovali 25. rojstni dan.

Tudi Center Vič v letošnjem letu praznuje 25. obletnico, zato bo nekoga bogato nagradil z Desetaki v vrednosti 250 EUR. Kupon in vsa navodila za sodelovanje najdete v Centrovem časopisu, nagradna igra pa poteka do 24. marca. In kaj boste še našli v časopisu? Cel kup idej za pomladna darila, nakupe, slastne recepte, tudi velikonočne.

Krasne velikonočne zajčke, različnih velikosti, pa boste našli pri Suhi robi Formula. Skrbno in lepo so izdelani, iz sena. A niso luštni?🐇

Sanolabor-jevo marčevsko izdajo časopisa zaznamujejo informacije in nasveti za ženske. Izvedeli boste, katere so akcije meseca, še več ugodnih nakupov pa čaka imetnike njihove kartice ugodnosti.

V Sportini potekajo super dnevi. -20% popust nudijo na dolge hlače in oblačila z dolgimi rokavi. In med te spada tudi prehodna bundica, ki je na voljo v dveh barvnih različicah. Svoj prostor je v Sportini ponovno zavzela modna znamka Morgan.

V Modiano nisem nameravala zaviti, a me je tja zvabila cvetlična, modro-zelena lahkotna bundica. Opazim, da je na voljo je tudi enobarvna modra…aja, ne…to je ena in ista bunda, nosljiva na obe strani.😉Super je!!!

Okaidi od novosti kar poka po šivih, kombinacije oblačil so res prima. Vedno jih dopolnjujejo tudi supergice, ki se barvno ujemajo z oblačili. K pižamam pa se seveda podajo copatki.

Pomlad prinaša barve in tako je tudi v Hervisu. Pogled na žensko športno obutev za tek je res lep, prav tako na najnovejše majice in športne puloverje znamke Helly Hansen.

Rožice so v mesecu marcu še en malček bolj aktualne kot sicer. Na srečo je Gardenia vedno bogato založena z najlepšim rezanim cvetjem…samo poglejte te krasne cvetlice. V živo so še lepše!

Tudi Vrtnarija Kocjančič v mesecu marcu redno gostuje v Centru Vič. Pomlad brez njihovih primul ne bi bila ista.😘

Za konec pa je »padel« tartufo caffe v Čajnici Sir Winston. Ah, če bi bili vsi konci tako sladki! 😋