Sanolabor

Sanolabor

Zakaj bi iskali drugje, ko pa v specializirani prodajalni Sanolabor dobite vse, kar potrebujete za ohranjanje zdravja in kakovostno oskrbo različnih težav?

telefon 01 423 73 00

V prodajalni Sanolabor lahko kupite merilnike krvnega tlaka, ortoze za koleno, gleženj, zapestje …, pripomočke za gibanje (bergle, hodulje, invalidski voziček), pripomočke za inkontinenco in stomo, pripomočke za sladkorne bolnike, sanitetni in obvezilni material, ortopedske natikače in čevlje, razne masažne aparate, izdelke za dojenčke, naravno prehrano in kozmetiko različnih certificiranih proizvajalcev, odlikuje pa jih tudi velika izbira prehranskih dopolnil in zdravil brez recepta.

Upokojenci lahko izkoristite 5-odstotni gotovinski popust od 1. do 5. v mesecu. Izdajajo in izposojajo pripomočke, ki jih predpiše zdravnik na naročilnico ZZZS.
Vsi ljubitelji zdrave prehrane pa se boste razveselili EKO KOTIČKA. Nudijo živila (semena, moka, začimbe, olja,..), strojčke in pripomočke (mlini za moko, kosmičniki, aparati za pripravo sojinega,.. mleka,…), brezglutensko hrano, naravno kozmetiko, eko čistila,….

Kakovost, strokovno svetovanje in tradicija so priporočilo za obisk Sanolabor prodajalne.

Delovni čas

ponedeljek - petek 8:00 - 21:00
sobota 8:00 - 21:00
nedelja zaprto

Morda vas zanimajo tudi trgovine ali lokali s podobno ponudbo:

Atelier RebulBiotopicdm - drogerie marktInterspar