Sanolabor

Sanolabor

Telefon:01 423 73 00

Zakaj bi iskali drugje, ko pa v specializiranih prodajalnah Sanolabor dobite vse, kar potrebujete za ohranjanje zdravja in kakovostno oskrbo različnih težav? V naših prodajalnah lahko kupite merilnike krvnega tlaka, ortoze za koleno, gleženj, zapestje …, pripomočke za gibanje (bergle, hodulje, invalidski voziček), pripomočke za inkontinenco in stomo, pripomočke za sladkorne bolnike, sanitetni in obvezilni material, ortopedske natikače in čevlje, razne masažne aparate, izdelke za dojenčke, naravno prehrano in kozmetiko različnih certificiranih proizvajalcev, odlikuje pa nas tudi velika izbira prehranskih dopolnil in zdravil brez recepta.

Upokojenci lahko izkoristite 5-odstotni gotovinski popust od 1. do 5. v mesecu. Izdajamo in izposojamo pripomočke, ki jih predpiše zdravnik na naročilnico ZZZS.
Vsi ljubitelji zdrave prehrane pa se boste razveselili EKO KOTIČKA. Nudimo živila (semena, moka, začimbe, olja,..), strojčke in pripomočke (mlini za moko, kosmičniki, aparati za pripravo sojinega,.. mleka,…), brezglutenska hrana, naravna kozmetika, eko čistila,….

Kakovost, strokovno svetovanje in tradicija so priporočilo za obisk naše prodajalne.