Marčevsko razvajanje

sreda, 16. marec 2022

Marčevsko razvajanje

Center Vič sem tokrat obiskala malce bolj zgodaj kot običajno in bila sem presenečena, kako živahen je v njem dopoldanski utrip. Prav luštno je bilo!😃

Najprej sem se podala v modno trgovinico Diversity. Kakšna paleta barv in kako fletni kosi oblačil. Cela vrsta lahkotnih tunik in bluzic v različnih barvnih/rožnatih kombinacijah. Enobarvni so ohlapni, lahkotni puloverji v stilu ponča in ti so na voljo v treh zelenih odtenkih. An ban, pet podgan…😜🙃

Na policah Bags&More je ogromno novosti. Desiqual ponuja tako enobarvne kot barvite torbice. Luštna je bela linija torbic z izgledom tkanja, ki je posuto s pisanimi »packami«.

Na izbiro so različni modeli in velikosti ženskih torb, med katerimi se najde tudi taka mini…za telefon in še kako malenkost.😉Modne znamke Liu-Jo, Guess in tudi Valentino so v nove kolekcije vključile pastelne barve, črna pa je itak stalnica in je pristotna vedno in povsod.

Povsem novi sta na policah Bags&More dve modni znamki. Prva je nemška znamka L.Credi, ki ponuja precej različnih modelov. Druga je modna znamka Aviator, pri kateri za spremembo prevladujejo moški modeli iz pravega usnja.

Torbe, potovalke, nahrbtniki se ponašajo z videzom starega usnja in so za večno!

Vučko-va stojala so okrašena z nešteto raznolikimi copati. Izbranim copatkom za najmlajše in malo večje otroke so cene znižali za kar polovico. -50%👍

Poleg nagradne igre »250 EUROV za 25 let« (najdete jo v najnovejšem Centrovem časopisu, ki vas čaka v Centru Vič, kakopak), o kateri sem se razpisala prejšnji teden in se zaključi 24.marca, pa so v Centru Vič ob prihajajočem materinskem dnevu pripravili še eno nagradno igro.

V sodelovanju s poslovalnico MUS poteka nagradna igra »Midve z mamo«. Hitro pokukajte na socialna omrežja Centra Vič, kjer boste našli natančna navodila za sodelovanje. Je povsem enostavno in vam bo vzelo le par minutk časa. Sodelovanje vam lahko prinese razvajanje, ki bo vključevalo nego in lakiranje nohtov za obe…za mamo in hči!😍 Nagradna igra se bo zaključila 22.marca.

Živel mesec marec, živele ženske!💯❤️