Sporočila iz prve roke

sreda, 24. januar 2018

Sporočila iz prve roke

Sem razmišljala, da so moji obiski Centra ena prav zanimiva in fletna reč.

Sem razmišljala, da so moji obiski Centra ena prav zanimiva in fletna reč. Pravzaprav nikoli ne vem, kaj me bo v njem čakalo, kaj me bo presenetilo, kaj bo novega in kaj bo tisto, kar bo objavljeno v naslednjem blogu. In to je čar mojih obiskov. Novosti imajo seveda prednost. In teh v Centru ne zmanjka nikoli.

V Mladinski knjigi je popolnoma nov kotiček v živahnih barvah, ki ponuja krasne pripomočke za pisarno, šolo ali domačo pisalno mizo. Pink in kričeče zelena dobro »sekata«, spomladanski vzorci beležk, map, »fasciklov« pa so še posebej ljubki. Najbolj ljubek pa je zagotovo predalnik za shranjevanje, ki je obenem pravi okras.

Ker sem tudi sama prišla v Center odeta v zelen brezrokavnik, me v trgovinici Diverstity takoj zanese k novi kolekciji v zeleni barvi. Ogromna izbira je bluzic, tunik, jop. Aja, pa veliko je močne pink barve med novimi kosi, a za začetek naj ostane v ospredju zelena. Prav tako pa je na voljo še veliko oblačil po znižanih cenah.

174-2diversity.jpg#asset:7703:blog

Tudi Hervis ponuja ogromno znižanih izdelkov. Table, ki opozarjajo na do 60% znižanje prežijo na nas iz vseh strani, tudi od zgoraj. 😉 Med novostmi, oz. med zadnjimi »prišleki« so športni copati znamke Nike air max in tekaški copati Salomon.

174-3.jpg#asset:7701:blog

Velika je izbira moških, pa tudi punce boste našle model zase. 😊

174-4.jpg#asset:7702:blog

Pred odhodom v Center doma vedno preverim, če je še kaj takega, kar moram nabaviti v megamarketu Interspar. No, tokrat je bil to Cappuccino classico Sparove budget linije. Pri nas gre zelo dobro v promet. H kavi pa se dobro podajo piškoti. Tokrat so me premamili amareti, saj imam mandlje nadvse rada.

174-8.jpg#asset:7700:blog

Ko sem se vrnila domov, je bila ura že pozna. Prepozna za kavo. A sem amarete morala probati. S kavo ali brez. Samo zaradi vas, veste. Da vam iz prve roke lahko sporočim, da so odlični! 😉 😊