Sobotne dobrote

sreda, 17. januar 2018

Sobotne dobrote

Ko sem nekaj časa nazaj na sobotni dan v Centru naletela na stojnico Hiše dobrot Semler...

Ko sem nekaj časa nazaj na sobotni dan v Centru naletela na stojnico Hiše dobrot Semler, sem prvič za pokušino kupila več okusov prleške gibanice, a tiste z rozinami niso imeli več. Tako sem se že takrat odločila, da zagotovo pridem spet.

Minulo soboto sem bila namenoma zgodnejša in sem še ujela zadnje tri kose sirove indinjače z rozinami. Bila je slastna za vse prste obliznit. Užitek je pojesti nekaj zares domačega in odličnega! Toplo priporočam. 😊

V otroški trgovini Okaidi je ogromna izbira oblačil po znižanih cenah.

173-4.jpg#asset:7685:blog

Poleg tega pa je v trgovino že prispela tudi nova kolekcija. Med slednjo ne gre spregledati majic iz organskega bombaža, ki je nežen do otroške kože in do okolja. Različni pisani motivi na sprednji strani pa so tako zaščitni znak Okaidi-jevih majic in puloverjev.

173-5.jpg#asset:7684:blog

Potem se prestavim na drugo stran trgovine, kjer zagledam simpatične mehke igračke za najmlajše s podobami živali, ki objemajo mehko dekico. Super ideja za darilo…»dva v enem«…za punčko ali fantka.

173-6-pomanjsana.jpg#asset:7687:blog

Potem pa odkrijem še nekaj, kar se, kot mi razložita prodajalki, imenuje »ninica«. Ninica za nina-nana? Jah, v tistem času, ko je moj sin v spanec potonil z navadno bombažasto pleničko ob obrazu, takih ninic še ni bilo. So pa zelo ljubke in zelo mehke.

Za konec pa še skok v Optiko Aleksandra. Kaj novega? O, ja. Nova je kolekcija korekcijskih očal Anne Marii. Modne in cenovno ugodne.

173-2.jpg#asset:7688:blog

Ko sem ob pomerjanju naglas razmišljala, da bodo moja naslednja korekcijska očala zagotovo taka z večjim okvirjem, mi ustrežljiva gospodična takoj pokaže še zanimiva očala znamke Ana Hickmann. Tudi večja, modna, z vpadljivim rdečim okvirjem in ročkama, ki se z enostavnim obratom spremenita iz enobarvnih v rožnata.

173-3.jpg#asset:7689:blog

Še ena novost. Vsaj zame. Ampak človek se »updejta« celo življenje, mar ne? 😉