Nov sijaj

sreda, 3. oktober 2018

Nov sijaj

Center Vič je svojo prenovljeno notranjost proslavil s 3-dnevnim velikim praznovanjem.

Center Vič je svojo prenovljeno notranjost proslavil s 3-dnevnim velikim praznovanjem. Bilo je lepo, živahno in prijetno. Kot se za tako priložnost tudi spodobi.

Center Vič je zares zasijal v polnem sijaju in je kot tak razveselil stalne obiskovalce, brez dvoma pa bo prenovljen privabil tudi številne nove obiskovalce. Ne samo zato, ker je tako šik, temveč tudi zato, ker je njegova ponudba glede na velikost zares raznolika in velika.

Velikost Centra je tudi ravno pravšnja, da človeku lahko da občutek domačnosti. Ta pa godi vsakomur od nas!

Kmalu bo obiskovalcem odprl vrata še en prostor, ki je v zadnji fazi prenove. Že oktobra bo zapolnjen še zadnji prazen kotiček v Centrovi sestavljenki. Odstrta je še zadnja tančica skrivnosti…nasproti Optike Aleksandra bo po novem svoje domovanje dobila Lekarna Ljubljana.

Screen-Shot-2018-10-03-at-11.49.19.png#asset:8895:blog

Ne morem vam povedati, kako sem bila vesela te novice. Pa bom še ta del lahko opravila kar v Centru in prihranila čas!😊

Poleg Lekarne ostaja Hervis. Jesenskim temperaturam boste kos v kakšni lahkotni, prehodni bundici. Izbira je zelo pestra.

210-7.jpg#asset:8893:blog

Prav tako bo prav prišla kapa s šiltom. V Hervisu je velika izbira kap znamke New Era, na katere vam bodo obračunali 20% popust. Pozirala sem seveda s tako pink barve, čeprav mi je simpatična tudi zelena z znakom Olimpije. Jah, sem pač Ljubljančanka (z dolenjskimi koreninami), oče je navijač Olimpije in spodobi se, da tudi hči navija za zelene, mar ne?!😉

210-2.jpg#asset:8894:blog

Čajčki so že aktualni in v Sanolabor-ju je cela izložba v znamenju Pukka čajev, ki so pripravljeni iz ekoloških zelišč.

210-3.jpg#asset:8890:blog

Čaj pa je še boljši, če ga pijete iz lepe skodelice. In take imajo v Mladinski knjigi. V krasnih nežnih barvah, z retro pridihom.

210-1.jpg#asset:8891:blog

Aja, tudi moja nova nakupovalna torba na koleščkih je bila včeraj z mano tako, da sem prav lahkotno paradirala po najlepšem Centru! 😊

210-4.jpg#asset:8892:blog