Jutri!!!

sreda, 26. september 2018

Jutri!!!

To je zadnji blog…pred veliko, uradno otvoritvijo prenovljenega Centra Vič, da ne bo pomote!

To je zadnji blog…pred veliko, uradno otvoritvijo prenovljenega Centra Vič, da ne bo pomote! 😉 Zato se je tudi moj tokratni obisk kar zavlekel. V Sportini so lepo poskrbeli zame in me opremili s kar nekaj lepimi modnimi kosi, v katerih bom lahko že jutri paradirala po Centru. Lepo je bilo slišati obiskovalce, stranke, kako jim je všeč prenovljena Sportina, kako lepe so garderobe in kako je super, da je po novem na voljo tudi moda za moške.

Lisca zelo ažurno skrbi za nove kolekcije in tokrat sta na voljo dve. Prva je kolekcija športnega spodnjega perila, kjer prevladuje črna barva.

209-5.jpg#asset:8876:blog

Druga kolekcija pa je v bordo rdeči barvi, ter nežnih odtenkih marelične, roza in sive, med katero najdete tudi spalni program. Nadvse luškan je pižama-pajac.

209-9.jpg#asset:8875:blog

Deichmann-ova zaloga gležnarjev/bulerjev je prav zavidljiva. Saj sploh nisem uspela vseh ujeti v objektiv. Hja, mogoče tudi zato, da sami preverite bogato ponudbo.😉

209-3.jpg#asset:8877:blog

Frizerski salon Dok ima že novo pročelje in vpadljiv napis. Dopade se mi, da je skozi novo steklo še vedno moč videti prijazne in pridne punce. 😊

209-1.jpg#asset:8878:blog

Jedro Neo cafe-ja ostaja na istem mestu, en del pa so preselili nekoliko bolj v središče, kjer je nastal »otoček« z mizicami in stoli. Tik ob krasni fontani. To morate priti pogledat!

209-7.jpg#asset:8879:blog

Ko sem »pod streho« spravila informacije in fotke za današnji blog, sem postala drugačna. Lačna. Pssst, to povem samo vam…v Restavraciji Interspar mi je, najbrž zaradi nizkih temperatur, zadišala zimska pojedina…matevž z zeljem. Okusno!💪

209-11.jpg#asset:8880:blog

Na poti ven postojim še pred stojalom, plakatom, ki vabi na 3-dnevno zabavo. Novo podobo je treba proslaviti. Pa so dejali, da se spodobi, da ima njihova blogerka tudi kaj novega, recimo nove fotke. In tako sem pristala na naslovki Centrovega časopisa.

209-6.jpg#asset:8881:blog

Juhuhu! Začnemo jutri in veseli bomo vsakega od vas!🙏❤️