Jesenske ugodnosti

sreda, 14. november 2018

Jesenske ugodnosti

Jesen je v Center Vič prinesla že tradicionalni letak, ki prinaša kupone ugodnosti.

Jesen je v Center Vič prinesla že tradicionalni letak, ki prinaša kupone ugodnosti. Vključene so številne trgovine z obutvijo, oblačili, pa tudi Optika Aleksandra, čistilnica in pralnica Labod, telefonski operater A1, cvetličarna Gardenia in Sanolabor.

V Mladinski knjigi so dobro založeni z dišečimi svečami WoodWick…saj veste, to so tiste sveče, ki poleg oddajanja mehke svetlobe in lepega vonja, tudi prasketajo tako kot, da bi sedeli ob kaminu.😊 S kuponom ugodnosti so cenejše za 25%.

216-2.jpg#asset:9101:blog

Med novostmi pa sem opazila bleščeče rokovnike v velikosti malega zvezka, ki že napovedujejo praznični december.😉

216-1.jpg#asset:9102:blog

V Tomas sportu s kuponom ugodnosti, lahko čevlje Roadsign kupite za kar polovico manj, -50%!

216-8.jpg#asset:9103:blog

Sicer pa sem opazila še čisto novo modno linijo Luhta, ki za punce ponuja atraktivne modele čevljev za hladne dni.

216-9.jpg#asset:9106:blog

Kar se obutve tiče, je tudi trgovina Hervis vključena med kupone ugodnosti. Za 46% ceneje si lahko privoščite Salomonove športne copate XT ATIKA GTX, ki so namenjene tekačem, ki tečejo po raznovrstnih terenih.

Tudi Sportinin kupon ugodnosti vam prinaša popust na označene kose iz kolekcije jesen-zima. No, jaz sem se zapičila v 2 modela torbic znamke Parfois. Všečna barvna kombinacija!

sportina-blog.png#asset:9107:blog

V megamarket Interspar sem odhitela še po nekaj malenkosti, a nisem mogla mimo pestre ponudbe velikih in simpatičnih plišastih živali.

216-7.jpg#asset:9105:blog

Pred tem sem dm-ovo vrečko pustila na informacijah Interspara…in pomenljivo rekla zaposleni, da upam, da se ne bom pozabila vrniti po njo. Pa sem pozabila! Nekje na obvoznici sem se spomnila in ni mi preostalo drugega kot, da se vrnem nazaj v Center. Prevzela sem vrečko, za »kazen« pa sem si v Čajnici Sir Winston privoščila kavo! 😉😊