V barvah sonca

sreda, 4. januar 2017

V barvah sonca

Lahko, da imam tudi slab spomin, ampak zdajle se niti slučajno ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje toliko lepih in sončnih dni...

Lahko, da imam tudi slab spomin, ampak zdajle se niti slučajno ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje toliko lepih in sončnih dni v kosu kot ravno konec preteklega leta. In se še kar nadaljuje. Nekaj mi pravi, da se nam bo spomladi in poleti kolcalo po tem velikodušnem »sončnem paketu«. No, in ker smo že ravno pri soncu, bom ostala pri rumeni, sončni barvi.

Pravijo, da mraz pride prav kmalu in v praktično vseh trgovinah Centra Vič, kjer je na voljo obutev, je na voljo cela paleta toplih čevljev kot tudi cela paleta popustov! : ) »Rumenčki«, ki jih imam tudi sama zelo rada, so dobesedno na pohodu. V Hervisu, v Tomas sportu, prav tako tudi v Deichmannu.

20170103_154539.jpg#asset:5914:blog

1483454698734.jpg#asset:5912:blog

Ker take, bolj športne že imam, sem se seveda zagledala v elegantnejšo verzijo. V semiš škornje s polno peto…zelo všečne. Ženska je v njih malo višja, pa vendar je hoja v njih še vedno udobna in lahkotna. Preverjeno!

1483454628291.jpg#asset:5913:blog

V Modiani se zagledam v lepe komplete volnenih šalov in kap znamke Esprit. Luštni. A sama raje posegam po šalih iz drugih materialov, ki morda sami po sebi niso tako topli kot volneni, a so veliki in večkrat oviti okoli vratu prav tako ščitijo pred mrazom (ali pa sem v letih, ko mi je že tako malo bolj vroče?!)

Pričakovano mi je v oči padel pisan Desigualov šal posut s pikami. Znižan za 30% in…ja, odšel je z mano. Ne vem, kateri po vrsti je, ampak zakaj pa ne? Saj sem bila pridna!

1483454840814.jpg#asset:5916:blog

Ah, še to…številne decembrske nastope sem dobro oddelala in uživala v slehernem. Juhuhu! Srčno sem upala, da bo tako in držala pesti, saj je bilo zares naporno, okoli mene pa so cel december divjali virusi. A, ko je moj adrenalin popustil in se je pred menoj prikazalo kar lepo število prostih dni, je bolezen seveda našla prosto pot do mene. Sicer se me še drži, a čutim, da gre na bolje.

Glede na počutje sem si med tokratnim postankom v Centru privoščila naraven pomarančni sok. No, pa en tak mini ježek mi je dobro del. Nekaj za sončen in nekaj za sladek začetek novega leta in prvega bloga v 2017!!!