Zima je tu!

sreda, 11. januar 2017

Zima je tu!

Zima ni moj najljubši letni čas, mraz kot ga imamo zdaj pa še manj.

Zima ni moj najljubši letni čas, mraz kot ga imamo zdaj pa še manj. Zna pa biti tisti pravi sneg prav romantičen. Saj veste, tisti, ki škripa pod nogami in njegove beline takoj ne zamažejo avtomobili. Ampak to sredi Ljubljane težko doživiš ali pa mora pasti veliko snega vsaj na nedeljo. Potem ima človek sredi mesta celo nekaj možnosti, da kratek čas uživa v zimski idili. V ponedeljek jo je namreč kaj hitro konec.

Tudi Center Vič je odet v ledeni plašč, a notri je prijetno toplo. Tokrat pridem v Center s kapo. Malo zaradi mraza, malo pa zato, ker moja frizurca ni ravno taka, da bi z njo prav ponosno paradirala po trgovinah, čeprav mi hitro postane vroče.

20170109_182451.jpg#asset:5924:blog

Najprej se ustavim v Optiki Aleksandra. Naročim se na pregled vida. Čutim, da je čas za to. Z vidom se ni za hecat. Saj lepe stvari v trgovinah še vedno opazim, nič bat, a leta in buljenje v računalnik pač terjata svoj davek. Na telefonu črke za pisanje in branje sporočil niso v največjem formatu, poskrbeti pa moram, da tako ostane še nekaj časa.

V Sportini še odmeva praznični december. S popusti in z bleščicami…bleščijo se puloverji kot tudi športna obutev. Ogromna pa je tudi izbira jaken in plaščev s kapucami. Ravno za hladne, zimske dni.

1483989917239.jpg#asset:5925:blog

1483989958745.jpg#asset:5926:blog

Kot rečeno, v Center pridem s kapo na glavi. Niti nisem mislila iti k frizerju, saj kapa v tem letnem času ni nič neobičajnega. A, ker se ponudi priložnost, se prepustim razvajanju v Frizerskem salonu Dok. Juhuhu, adijo kapa!

Danes je sreda. Kaj nas čaka naslednjo sredo? Hihi, blog zagotovo. Kaj pa bo prineslo leto 2017? No, to lahko izveste jutri in petek, med 10. in 12. ter med 16. in 18. uro, ko bo v Centru Vič moč doživeti vedeževanje.

Pravzaprav verjamem, da imajo nekateri ljudje posebne danosti, videnja. A še bolj verjamem v to, da vsak od nas v sebi nosi sposobnost in moč, s katero lahko vpliva na svoje življenje in ga naredi lepšega! In, ker nam je dano le eno, pa še to z omejenim rokom trajanja, se je za lepe trenutke vredno truditi vsak dan!