Prednovoletni blog

sreda, 28. december 2016

Prednovoletni blog

Le kdo bi si mislil, da bom tik pred zadnjim letošnjim blogom svoj ritual, pitje kavice, opravila zunaj, na vrtu.

Le kdo bi si mislil, da bom tik pred zadnjim letošnjim blogom svoj ritual, pitje kavice, opravila zunaj, na vrtu. Sončni žarki so imeli ravno toliko moči, da sem tistih 10 minut, seveda toplo oblečena, z lahkoto zdržala zunaj. No, v skrajnem primeru bi se lahko še dodatno pogrela z odejo, a za to pravzaprav ni bilo potrebe.

Stanje v Centru na prazničen dan ni bilo »obsedeno«, kar mi je še posebej godilo. »Akcijski« december namreč kar kliče po umirjenih dnevih. Seveda sem se najprej malo sprehodila mimo trgovinic in v kakšno tudi zavila. Lušten komplet sem našla v trgovini Diversity…kapa in šal...in kot se za novoletni čas spodobi se z zelenkasto-sivo volno prepleta zlato- srebrnkasta nit. V živo je komplet še lepši kot na sliki. Predvsem pa je topel, volna pa mehka in ne »grize« kože.

20161226_164556.jpg#asset:5903:blog

Med številnimi nastopi v mesecu decembru so se pogovori o zdravju vrstili en za drugim. Cel kup informacij in nasvetov smo si izmenjali. No, in tudi Sanct Bernhard bio bonbončki iz ingverja in limete so bili na predstavah Mamma mia! popularni. Vesela sem bila, ko sem izvedela, da jih je moč kupiti v Sanolabor-ju. Juhuhu, in sem jih nabavila na mojem obhodu Centra Vič.

20161226_151134.jpg#asset:5904:blog

No, če sem želela še ujeti sončne žarke, sem morala pohiteti s kavo na prostem. S ponudbo in novostmi v Centru Vič vas bom bombardirala v prihodnjem letu, to pa bo zelooo kmalu….že čez teden dni hihi.

20161226_154908.jpg#asset:5906:blog

Kakšna je torej analiza leta, ki se izteka in kakšne so želje za prihodnje leto? Pogled nazaj zagotovo prikliče mnogo lepih trenutkov, pa tudi neljubi in žalostni se znajdejo v življenju slehernega od nas.

Pri željah za prihodnost smo postali še en malček bolj zadržani. Negotovosti je še vedno veliko, a včasih jo moramo enostavno ignorirati in iti preko nje, preko nas samih. Moramo si zastavljati nove cilje. Morda ne bomo dosegli vseh, a, če se vdamo, ne bomo dosegli niti enega. Upajmo si, sprejmimo nove izzive. Bodimo pokončni, močni. Bodimo ljubeči, prijazni in sočutni drug do drugega. In, če bomo v eni roki nosili zdravje, v drugi pa ljubezen, enostavno ne bomo imeli izgovora, da ne bi uresničili vsaj delček tistega, kar si želimo in zaslužimo.
SREČNO!