»Rešitelj« C.V.

sreda, 2. avgust 2017

»Rešitelj« C.V.

Joj, tale moj Center Vič…kako se je spet izkazal in mi ponudil rešitev kot na dlani.

Joj, tale moj Center Vič…kako se je spet izkazal in mi ponudil rešitev kot na dlani. Tokratni obisk Centra se je namreč »v nulo uglasil« s klicem, ki je tik pred zdajci napovedal srečanje z drago prijateljico, ki je 14 dni nazaj postala mamica. Panika me prevzame le za en mali, majceni trenutek, ko ugotovim, da me nima kaj skrbeti. Saj se vendar nahajam v Centru Vič. Zavijem v trgovino Okaidi&Obaibi, kjer najdem luštkano darilce, ki ga prijazna prodajalka zloži v lepo darilno škatlo. Pomirjena in zadovoljna se podam še malo naokoli, saj imam še nekaj časa preden na hitro ujamem mlado mamico na sprehodu. 😊

V Hervisu ugledam novo ponudbo nahrbtnikov Explorein gospodiča, ki jih reklamira. Nahrbtniki izgledajo super, še vsaj do ponedeljka pa jih lahko kupite 20% ceneje. No, tudi Filip Flisar je super in, ker sva pred parimi leti skupaj kuhala s slavnim nizozemskim šefom Rudolfom in se tudi veselo slikala, se tokrat postavim ob bok kartonasti verziji našega športnika. Že iz slike veje njegova simpatičnost, še večje veselje pa jo je doživeti v živo!😉

blog-avg2017.png#asset:6662:blog

V trgovine tudi sicer že prihajajo nove kolekcije, oblačila, obutev…no, v DM pa ima posebno stojalo meni ljuba znamka izdelkov Denk mit, ki so »oblečena«v nove, pisane embalaže (color edition).

149-7.jpg#asset:6663:blog

Čisto za konec pa še ena »rešitev« za dni, ko kuharice nimamo na voljo veliko časa ali pa je ravno obdobje vročinskega vala, doma pa imajo nadvse radi slivove ali marelične cmoke. Sicer znam narediti krompirjevo testo za cmoke (čisto zares!), a tudi Spar-ovo je okusno in predvsem hitro pripravljeno.

149-2.jpg#asset:6664:blog
Jaz mešanici še »na lastno pest« dodam nekaj moke, ker imamo radi bolj kompaktne cmoke. Mhm, potem jih prelijem z drobtinami, prepraženimi na maslu, sladka pa si jih vsak po okusu. Aja, kocka sladkorja gre tudi v vsako slivo…tako so me mamca naučili. ❤️ Nič drugega ne potrebujemo, le zadostno količino cmokov!

Lep skok v mesec avgust vam želim…pa izdatno ga posladkajte! 😉