Jubilejni avgust

sreda, 9. avgust 2017

Jubilejni avgust

Mesec avgust prinaša že 150. blog po vrsti, prav tako pa bo prinesel tudi praznovanje 20. obletnice Centra Vič.

Mesec avgust prinaša že 150. blog po vrsti, prav tako pa bo prinesel tudi praznovanje 20. obletnice Centra Vič. Praznovali bomo skupaj z vami tako kot se za tak jubilej spodobi. Obveščeni boste pravočasno.😊

V izložbenih oknih in trgovinah so še vedno prisotni »minusi«, ki se seveda nanašajo na popuste. A kmalu bodo glavno besedo prevzele nove kolekcije. V Lisci je tako med mnogimi znižanimi kosi na ogled tudi nova kolekcija ženskega spodnjega perila z zelo všečnim vzorcem.

Tudi v Modiani je na eni strani ševedno precej znižanih kosov, na drugi strani pa nekatere znamke že ponujajo novosti. Naj omenim, da so torbice,take in drugačne, znižane za kar 50%.

150-5.jpg#asset:6669:blog
V Tomas sportu tistega novega, težko pričakovanega čistila za superge še ni, sem pa preizkusila čistilno peno Collonil, ki jolahko uporabljamo za vse vrste materialov. Pri meni so najbolj v pogonu Adidasove superstarke. Bele imam običajno obute, ko peljem Chilly na pasje igrišče. Ne zato, ker bi bile neobčutljive, temveč zato, ker so najstarejše.😉 Trava, zemlja, veliko prahu, predvsem pa veliko kužkov, ki človeku mimogrede pohodijo superge.😉Res so bile že potrebne temeljitega čiščenja. Pralni stroj jih dokaj dobro opere, a prevečkrat jih le ne gre metati vanj. No, pa sem preizkusila tole peno. Potrebno je bilo močno in temeljito krtačenje, a razlika med prej in potem je precejšnja. Ni res?

colloni.png#asset:6670:blog
Aja, saj res, mojim adidaskam Stan Smith pa sem končno privoščila nove laceup vezalke. Ker so moje prve, sem izbrala kar univerzalne bele. Sicer pa so na voljo v številnih lepih barvah za različne kombinacije. 😉

150-3.jpg#asset:6671:blog
V Sanolabor-jev eko kotiček vedno rada pokukam, saj ponuja vedno več in tako prispeva svoj delež k bolj zdravemu načinu življenja kot tudi k prijaznejšemu odnosu do okolja. Novost so Foerster-jeve krtače in glavniki za lase, pa spužve, krtačke za nohte…vse naravno in izdelano iz lesa ekološke bukve. Prijazno do nas in do okolja.

150-8.jpg#asset:6672:blog
Nasploh je dober občutek biti prijazen. Zato vas prav prijazno vabim k branju bloga tudi naslednjo sredo!