»Roza blog«

sreda, 23. marec 2022

»Roza blog«

Če prideš v Center Vič v roza bundi, potem je logično, da te navdušijo vse roza stvari, ki jih srečaš na obhodu Centra.😉😃Sicer pa je roza barva lepa in tak je tudi njen pomen. Sem ga raziskala. Je ženstvena barva, je barva ljubezni, topline, nežnosti in sočutja. No, to!

V Optiki Aleksandra, ki ji rečem kar moja »tetka iz ozadja« (saj že precej let skrbi za moj vid in za vsa moja očala, sončna in korekcijska✊), so v pričakovanju novih sončnih očal. Jaz pa se nisem mogla upreti modelu korekcijskih očal, ki je tako zelo pasal k moji bundi. Sicer je izbor okvirjev velik in tu prav gotovo vsak najde pravega zase.

Zlatarna Sterle se ponaša s krasnim nakitom, prstanom za vse priložnosti pa sploh ni videti konca. Kar jih odlikuje je to, da se popolnoma prilgodijo željam strank. Tudi, če med nešteto prstani ne boste našli čisto pravega zase, vam bodo v Zlatarni Sterle naredili točno takega kot ste si ga zamislili. Lepo, kajne?

No, pri Sterletovih pa sem našla roza sijaj…dva prstana in verižico z obeskom iz »fancy roza safir-ja«, kot me je podučila Kaja. Pa nisva ostali le pri safirjih…tudi prstani in uhančki, ki jih krasijo rubini so zelo lepi. Večino nakita poleg safirja ali rubina krasijo tudi diamanti.💎

No, pa pojdimo skupaj še v Lisco. Lej ga zlomka, tudi tu nekaj roza barve. Nova, nežno roza in nežno zelena kolekcija spodnjega perila prav blagodejno vpliva na oči. Poleg spodnjih hlačk in modrčkov, kolekcija vključuje tudi zelo luštne, raznolike modele pižam in spalnih srajc. Če niste za enobarvne kose spodnjega perila, vam bo prav gotovo všeč perilo z nežnim, rožnatim vzorcem.


Med novostmi je seveda tudi šik črno spodnje perilo. Črnina in rožice pa so aktualne tudi pri kopalkah in tunikah.

Mladinska knjiga je bila predzadnja postojanka. Za mlajše in starejše ljubitelje lego kock, bodo zanimivi markerji /t.i. »highlighterji« v lego stilu, pa komplet zvezka in pisala ter obeski za ključe z lego podobicami akterjev iz filma Vojna zvezd.

En del v Mladinski knjigi pripada knjigam in še nekaterim izdelkom, ki so znižani tudi do -70%. Najnovejši knjižnji izdaji sta izpod peres dveh izjemnih Slovenk, ki v našem prostoru puščata velik pečat. Prva prinaša samostojne pesniške zbirke pesmi za odrasle Svetlane Makarovič z naslovom »Z očmi, ki vidijo drugače«, druga knjiga pa je delo Mance Košir z naslovom »Nagovori tišine«.

Ob tem pomislim, kako blagodejen, pa tudi močan in sporočilen je lahko jezik tišine.

Še zdajle, ko pišem blog, se mi sline cedijo, ko pomislim na tisti vegi burger v Hood burgerju… zmazala sem ga ob zaključku obiska Centra Vič. Nočem biti drugačna zato, ker sem lačna!😜😅

Jutri, v četrtek, bo v Centru Vič ponovno dan za EKO tržnico, v petek pa dan, ko bo posebna pozornost namenjena materam. Naj bo lep, prijazen in ljubeč!❤️