Vabljeni v Center Witch

sreda, 27. oktober 2021

Vabljeni v Center Witch

Danes in jutri, torej 27. in 28.10., bo v Centru Vič čarovniško veselo. Med 14.30 in 16. uro bo na obisk prišel Happy, ki bo s seboj prinesel tudi darilca za otroke. Med 16. in 18. uro pa bo potekal pester ustvarjalni program za otroke za noč čarovnic.

Čajnica Sir WinstonDanes in jutri, torej 27. in 28. 10., bo v Centru Vič čarovniško veselo. Med 14.30 in 16. uro bo na obisk prišel Happy, ki bo s seboj prinesel tudi darilca za otroke. Med 16. in 18. uro pa bo potekal pester ustvarjalni program za otroke za noč čarovnic. Pripeljite vaše počitnikarje, luštno bo! Mimogrede, morda boste v trgovini Interspar »ujeli« še kakšno strašno masko, čarovniško metlo ali klobuk.

Ob tokratnem obisku Centra sem se najprej podala v dm drogerie markt. Itak vedno kaj potrebujem, ob tem pa še preverim, kaj je novega. Opazila sem veliko različnih darilnih setov za nego telesa, na voljo pa so tudi darilni seti parfumov znanih znamk.

Ni še veseli december, ampak čas tako hitro leti, da bo ravnokar tu.🙃

V Deichmannu sem odkrila svetle, bež bulerje. Nisem kakšna modna izvedenka, ampak zdi se mi, da so svetli s prav tako svetlim, debelim podplatom še posebej modni. Tudi trije pari gležnjarjev so luštni. Beli? Zakaj pa ne?!💯

Lisca v tem tednu ponuja prav posebno akcijo zelo lepih ženskih spodnjic. 5 jih lahko nabavite po zares prijazni ceni!14,90 EUR! Na voljo so različni modeli, barve pa lepe, nežne…modna vijolična, rumena, pa pisane in pikčaste so tudi na voljo.

Posebna akcija poteka v tem tednu tudi v Sportini, kjer vam bodo na kolekcijo jesen-zima obračunali popust v višini 20%.

Uf, ne vem, če sem vam že zaupala, da je v Labodu akcija meseca oktobra -20% na čiščenje preprog.

Saj nekaj dni oktobra je pa še ostalo.😉

V cvetličarni Gardenia so, kot se za čas pred prazničnim 1.novembrom spodobi, pripravili velik izbor krasnih ikeban.

Različnih velikosti, oblik in barvnih kombinacij so…za vse vrste okusov.

Najlepša po mojem izboru je prav ikebana, s katero sem na sliki, v nežno vijolični barvi z borovimi vejicami.🌸🌸

Še do konca meseca bo pred Centrom Vič domovala tudi Vrtnarija Kocjančič s svojo ponudbo cvetja.

Moj kratek postanek v Centru Vič je zapolnil topel napitek v Čajnici Sir Winston. Tokrat je bila ura pozna, pa sem si namesto kave privoščila kakav.

Počitnice so in praznični dnevi so pred nami…naj bodo lepi in kolikor se da sproščeni!😍