Med jesenjo in zimo

sreda, 20. oktober 2021

Med jesenjo in zimo

Čez dan nas sončni žarki še prijetno grejejo, ko pa se sonce skrije, se hitro shladi. Zato sem v trgovinici Diversity oprezala za toplejšimi oblačili. Zelo luštni so široki plaščki, enobarvni in karirasti, ki se zapirajo na zadrgo.

Čez dan nas sončni žarki še prijetno grejejo, ko pa se sonce skrije, se hitro shladi. Zato sem v trgovinici Diversity oprezala za toplejšimi oblačili. Zelo luštni so široki plaščki, enobarvni in karirasti, ki se zapirajo na zadrgo. Veliko je tudi flanelastih karirastih srajc različnih dolžin. Kolikor sem opazila, so dolge še posebej modne. Kaj pa porečete na semiš obutev z debelim podplatom? Lepi pari, kajne?

Izbor zimskih šalov je ogromen, meni je v oči padel rozast, h kateremu se lepo poda roza kapa s cofom.

No, tudi broška v obliki v varnostne sponke mu lepo pristoji. Poleg brošk v obliki sponke s svetlečimi kamenčki ali perlami, so na voljo tudi bleščeče broške s podobo metulja, žabe, kuščarja, kače ali sovice.

Mladinska knjiga se ne ponaša le z velikim izborom knjig ter šolskih in pisarniških pripomočkov, temveč tudi s pestrim darilnim programom.

Novost v ponudbi so dišave za prostor, t.i.difuzorji, pri katerih različne dišave ne širijo lesene palčke, temveč lesene, ročno izdelane rožice in metulji različnih barv.❀🦋

Nisem mogla mimo dveh živahnih spenjačev (doma imam črnega, čisti dolgčas 😝)…manjšega krasijo srčki, večjega pa smeškoti. Na voljo so tudi že planerji za leto 2022, jaz pa bom še malo počakala, da vidim, kakšne je pripravila Mladinska knjiga. Saj je šele oktober. 😉

V Sanolabor prav rada zavijem. Prijazne zaposlene vedno rade priskočijo na pomoč. S prebavnimi težavami, takimi ali drugačnimi, se na vsake toliko spopade vsak od nas. Izbor probiotičnih sredstev pri tovrstnih težavah je v Sanolabor-ju velik, tudi za najmlajše boste našli pravo sredstvo. Odločitev, kaj izbrati, pa bo gotovo lažja po strokovnem nasvetu. ✊

Odlično kavico sem si privoščila v Neo cafe-ju. Ob srebanju kave sem pregledala foto material za blog in uživala v prijetnem opoldanskem žuborenju besed.

POZOR, POZOR…naslednji teden se bo v Center Vič prikradlo čarovniško razpoloženje in sicer v sredo, 27. 10. ter v četrtek, 28. 10., od 16 - 18h. V Centru bo potekal otroški ustvarjalni program za noč čarovnic.

Vključeval bo zanimive ustvarjalne delavnice, lego robotiko, poslikavo obraza in seveda čaranje. Kot kaže, bo Center Vič začasno postal »Center Witch«, hihi! 🎃 Pridite in pripeljite svoje otroke. Naj vas ne bo strah! 😜🤩