Nazaj v šole in otroške trgovine

sreda, 27. januar 2021

Nazaj v šole in otroške trgovine

Blog pišem ponavadi ob torkih pozno zvečer, včasih se pisanje prevesi tudi v prve ure srede. Odkar sem v dar prejela luštno in praktično »termosko«, jo imam rada na dosegu rok med tipkanjem…topli čajček v teh zimskih dneh paše!

Blog pišem ponavadi ob torkih pozno zvečer, včasih se pisanje prevesi tudi v prve ure srede.🕦 Odkar sem v dar prejela luštno in praktično »termosko«, jo imam rada na dosegu rok med tipkanjem…topli čajček v teh zimskih dneh paše!🙏

Sprehod skozi Center Vič sem začela z obiskom Neo cafe-ja. Prejšnji teden sem obljubila, da bom preizkusila njihovo novost v ponudbi in tako sem si včeraj privoščila kurkuma belo kavo…kurkumi dodajo še nekaj vanilije, cimeta in ingverja. Odlična mešanica. Če niste taki kofetarji kot jaz, pa si lahko privoščite zlato mleko s kurkumo.

V tem tednu je svoja vrata ponovno odprla trgovina Okaidi. Tega ste se gotovo razveselili mnogi. Z izjemo nove kolekcije, je vse znižano za kar -50%.

Veliko je že sestavljenih kombinacij, kar je pri Okaidi-ju že v navadi.😊

Tudi Deichmann je odprl oddelek obutve za otroke.

Veliko je dekliških škorenjcev, pa gojzerjev za dečke in še marsičesa.


Aja, pa topli plišasti copati z različnimi podobami so nadvse ljubki.


Tudi v Deichmann-u ne skoparijo s prijaznimi popusti. Povrh vsega ob nakupu treh znižanih artiklov, prejmete enega brezplačno. Ob nakupu dveh znižanih artiklov, pa drugega prejmete po polovični ceni. Akcija velja do konca meseca. Super, kajne?

POZOR! Center Vič je skupaj s Hervis-om pripravil super nagradno igro na Instagramu…pogoje sodelovanja (ki so čist ajnfoh😉) preverite na Instagramu Centra Vič. Se splača, saj bo srečni izžrebanec prejel zelo, zelo lepo in bogato nagrado.😍

Svoj obhod sem včeraj zaokrožila z obiskom Hood Burger-ja. Ponovno sem si zaželela njihovega hood-ega krompirčka in solate Jackie Slaw. Obrok sem si privoščila kar v avtu, na parkirišču.


Doma je sledil še desert…slastna Spar-ova kremna rolica.

Brez skrbi, moja dva fanta nista ostala lačna!😆

Ne vemo, kaj nas čaka v prihodnjem tednu, a blog bo zagotovo prinesel kaj lepega. Kot vedno!❤️