V zraku je … zima!

sreda, 20. januar 2021

V zraku je … zima!

Bili so časi predstav, nastopov, koncertov… časi, ko sem bila zares veliko v akciji. In takrat se mi je, ob vseh ostalih obveznostih, zdelo, da teden mine kot bi mignil. Kljub zmanjšani aktivnosti pa čas beži tudi zdaj.

Beži naprej, po svoji začrtani poti. Zato je še kako pomembno, da ga čimbolje in čimlepše izkoristimo. Kar se mene tiče, je obisk Centra Vič točno to!😍

V trgovini Biotopic, kjer ponujajo tudi naravno negovalno kozmetiko, sem preverila njihovo ponudbo krem za roke in balzamov za ustnice.


Roke in ustnice so v hladnih, zimskih dneh še kako izpostavljene. Sama hitro občutim suho kožo na rokah, čeprav pridno nosim rokavice. Izbor krem je zares ogromen, prav tako balzamov za ustnice.

K zimi pa se dobro podajo tudi čaji. Letos sem se poglobila v čaje, ki sem jih v preteklosti dobila v dar od prijateljic. Te so same nabrale raznorazne cvetlice in jih združile v domačo mešanico čajev. Najboljša je bila tista svetle barve in blagega okusa.

Pa sem, malo po spominu in malo po svojem občutku, sestavila svojo mešanico iz čajev, ki jih lahko nabavim v trgovini: materina dušica (največji delež), lipa in bezeg! Ta »triperesna cvetlična deteljica« je pri nas doma letošnji hit zime. Z dodatkom sladkorja/medu in limone ga popijemo na litre. 🌿🍋🍯

V trgovini Interspar vse do 31.januarja poteka »sejem knjig«. Izbirate lahko med pestro paleto knjig po ugodnih cenah…že od 1 EUR naprej!

Tudi pust se je že prikradel v trgovino Interspar. Na voljo je veliko kostumov, za otroke in odrasle. Prav tako so v ponudbi dodatki, od lasulj do očal, pokrival in barvic za poslikavo obraza.😆

Pa zaključek mojega tokratnega obiska? V Čajnici Sir Winston so mi pripravili vročo čokolado, ki je pritekla iz povsem novega aparata. Napitek je pripravljen mimogrede. In kaj je še lahko boljše od vroče čokolade? Vroča čokolada s smetano.😉


Napitek je bil res odličen. Naslednjič pa si v Neo Cafe-ju privoščim njihovo novost v ponudbi…kavico s kurkumo. Poročilo sledi v naslednjem blogu.

Ostanite zdravi!💪❤️