Čakajo vas kuponi ugodnosti

sreda, 15. september 2021

Čakajo vas kuponi ugodnosti

September je prinesel polno košaro popustov. Spet so tu kuponi ugodnosti, ki vam v 11 trgovinah prinašajo različne popuste.

September je prinesel polno košaro popustov. Spet so tu kuponi ugodnosti, ki vam v 11 trgovinah prinašajo različne popuste. Tokrat so to: Labod, Mladinska knjiga, Spar to go, Hervis, Optika Aleksandra, Čajnica Sir Winston, Telekom, Vučko, Bags&More, Telemach in Okaidi. Kakšne ugodnosti, oziroma popuste so pripravili za vas, pa lahko preverite v Centru Vič, kjer boste na vidnih mestih našli letake s kuponi ugodnosti in z vsemi podrobnostmi. 💯

V Sportini sem se tokrat pomudila na moškem oddelku, kjer je veliko novih kosov oblačil, med katerimi sem našla že malce toplejše bunde za jesenske dni, pa tudi jakno iz umetnega usnja.

Ponudba moških spodnjic je velika, prav tako nogavic.

Nisem mogla iz svoje kože, pa sem pokukala še na ženski konec, kjer mi je v oči padel udoben in lahkoten pulover. Všečen živalski vzorec, lepa barvna kombinacija in pika na i: hrbtni del je daljši od sprednjega! 👍

V Modiani je še vedno veliko znižanih kosov oblačil, predvsem jeansa, pa tudi novosti je veliko. In med slednjimi sem opazila dve barvni različici prehodne, prešite jakne. Te ne gredo nikoli iz mode, ni res? Nič čudnega, saj so zares nosljive in uporabne.

Desigual je z mislimi že pri zimi in o tem pričata dve različici toplega, puhastega plašča. 😉

Nakit je v modni trgovini Diversity stalnica.

Velika je zaloga vpadljivih, daljših verižic, ki so idealne za kombiniranje z oblačili, ki jih v Diversity-u kar naprej osvežujejo in dopolnjujejo.

Kaj pa topli copati iz umetnega krzna z zlatimi »šnolami«? Hm, za naš dom bi bil par takih copat občutno pretopel. 😊

V Bags& More vlada cel kup popustov in ugodnosti…poleg tistih, ki jih ponuja njihov kupon ugodnosti. Jaz sem se že v izložbenem oknu zagledala v ljubek cvetlični komplet za deklice, ki ga sestavljata kovček na koleščkih in dežnik.

Opazim tudi pestro in lepo ponudbo nakupovalnih torb na koleščkih. Koleščki gor, koleščki dol, ampak ta pogruntavščina zares olajša potovanja in vsakodnevne nakupe. 😍

Če boste v teh dneh prišli v Center Vič, naj vam zaupam, da boste srečali kar nekaj lepotic z istim imenom…Vespa.

Razstava Vesp bo na ogled vse do sobote. Pridite jih pogledat, v živo so še lepše kot na mojih fotkah! 🤩