Aprilska pestrost

sreda, 7. april 2021

Aprilska pestrost

April bo očitno pester…vremensko in še kako drugače. V Centru Vič je ponovno delno spremenjeno obratovanje nekaterih trgovin.

April bo očitno pester…vremensko in še kako drugače.😉 V Centru Vič je ponovno delno spremenjeno obratovanje nekaterih trgovin.

No, kar se Optike Aleksandra tiče, le ta ostaja odprta, a po prilagojenem delovnem času.

Tudi rožice ostajajo na voljo in v cvetličarni Gardenia je ponudba vedno pestra. Tokrat še posebej izstopa rezano cvetje v odtenkih pink barve…od nežnejših do močnejših tonov.

V četrtek bo Center Vič obiskala tudi EKO tržnica z vsemi odličnimi domačimi dobrotami, ki bodo na voljo med 13. in 18.uro.

Atelier Rebul nas še naprej razvaja s svojo dišečo ponudbo, trgovina Biotopic pa s svojo raznoliko ponudbo naravnih, bio izdelkov.😊

Nov mesec je prinesel tudi novi časopis Sanolabor-ja, v katerem boste našli informacije in nasvete, pa tudi pregled izdelkov, ki so v tem mesecu cenejši.😀

V dm drogerie markt skočim skoraj ob vsakem obisku Centra Vič. »Dnevi lepote« so ponovno tu in prinašajo ugodnosti. 30x točke ob nakupu vsaj treh ličil; ob nakupu ličil nad 30 EUR, pa prejmete darilo. Pripomoček, ki hitro, varno in enostavno priviha trepalnice. Darilce bo na voljo do 27.4., oziroma do razdelitve 5.000 »privihalnikov«.

Še vedno potekata 2 nagradni igri Centra Vič (do 15.4.), ki ju najdete v zadnjem Centrovem časopisu. Nagradna križanka, ki bo izžrebancu prinesla paket izdelkov trgovine Biotopic in nagradni kupon, ki bo nekomu prinesel košaro polno Spar premium izdelkov. Lepo!🤩

Pred vstopom v trgovino Interspar opazim velik plakat, ki naznanja Sparovo nagradno igro. 30 let, 30 električnih koles Scott. Sodelovanje je enostavno…nakup vsaj treh izdelkov katerekoli blagovne znamke Spar in izpolnjen kupon. Preverite na spletni strani Spara. Mimogrede, tudi z nakupom novih jogurtovih napitkov Spar Vital ste lahko v igri za nagrado. Pa še odlični so. Prav vsi okusi!💯

Včerajšnji sprehod po Centru Vič sem zaključila zdravo…z odličnim naravnim sokom iz rdečih pomaranč, ki so mi ga pripravili v Čajnici Sir Winston!

Na zdravje!💪😍