Prihajajo novosti, popusti ostajajo

sreda, 15. januar 2020

Prihajajo novosti, popusti ostajajo

Prihajajo novosti, popusti ostajajo...

Morda so ravno staroletne pregrehe in novoletne zaobljube razlog, da je v Hervisu po prodaji najbolj na udaru fitnes oprema. Tako mi je zaupala zaposlena. Izbira je še kako pestra. Sem preverila težo dveh uteži, s katerimi si ljudje otežijo telesno vadbo, pa sem ta težjo komaj pospravila nazaj na polico, kaj šele, da bi z njo trenirala.😉

277-6.jpg#asset:12407:blog
Hervis poleg servisa smuči, po novem ponuja tudi izposojo smučarske opreme. Tega bodo še kako veseli vsi tisti, ki se po belih strminah ne spuščajo redno, morda parkrat na leto, nakup nove opreme pa je kar velik finančni zalogaj. Zato je tu Hervisova rešitev: »Najemi in prihrani.«

V otroški trgovini Okaidi so pridne prodajalke preurejale trgovino. Ogromno je še znižanih kosov, na police pa je prišla tudi že nova roba.

277-4.jpg#asset:12408:blog

Tako za deklice kot za dečke. Ljubki so motivi na majčkah, še posebej tisti z živalmi.😊

277-5.jpg#asset:12409:blog

Sanolabor ponuja nove izdelke naravne medicine Soria Natural. V rdeči embalaži je Ferrinat z železom Soria Natural, ki pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg železa, vsebuje še C in B vitamine, pa koprivo, špinačo, pirnico, hibiskus, komarček, sadne sokove pomaranče, jabolka, korenja, grozdja, črnega ribeza in češnje. Izdelek je rastlinski, sladkan s stevijo. Primeren je tako za otroke kot za odrasle, pa tudi za nosečnice.

277-2.jpg#asset:12410:blog

Drugi izdelek je Expectonat Soria Natural in je namenjen odraslim. Vsebuje okroglolisto rosiko, ki blagodejno vpliva na dihala. Občutek lažjega dihanja in svežega občutka v dihalih je menda takojšen. Hm, ta občutek imam rada tudi sama, sploh pri petju je to še kako pomembno.Tudi ta izdelek je brez dodanega sladkorja ali sladil, pa tudi brez alkohola. Poleg že omenjene okrogloliste rosike izdelek vsebuje še črni bezeg, evkaliptus, timijan in meto.V zimskem času, ko so kašelj, hripavost in bolečine v žrelu še pogostejše, je to zagotovo prava prva pomoč.

Naj vam zdravje dobro služi!💪