Pomladno prebujanje

sreda, 11. marec 2020

Pomladno prebujanje

Pomlad je v Centru Vič prebudila nagradne igre in kupone ugodnosti.

Pomlad je v Centru Vič prebudila nagradne igre in kupone ugodnosti. Zloženka, ki je na dosegu roke na vseh koncih in krajih, je radodarna. Ena polovica je namenjena nagradni igri, v kateri lahko osvojite mestno kolo, druga pa je obogatena s kuponi ugodnosti.

285-3.jpg#asset:12787:blog

Tokrat jih je še več kot običajno, kar dvanajst. Labod, Bags&More, Atelier Rebul, Restavracija Interspar, Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, Okaidi, Optika Aleksandra, Vučko, T-2 ter Hervis, ki ponuja športno obutev Salomon zanjo in zanj, znižano za 57 %.

285-7.jpg#asset:12788:blog

V cvetličarni Gardenia vam kupon ugodnosti prinaša -30 % na vse lončnice.

285-5.jpg#asset:12791:blog

Vitaminske tablete Natural Wealth VITAMIN C 500 mg pa bodo s kuponom ugodnosti v Sanolaborju cenejše za 25 %. Kupone lahko izkoristite do 29. marca.😊

285-41.jpg#asset:12790:blog

S Centrom Vič in Čajnico Sir Winston smo pripravili še eno nagradno igro. Šesto leto teče, odkar pišem blog in redno prihajam v Center Vič. Med raziskovanjem novosti v trgovinah, je postanek v enem od lokalov moja prijetna razvada.😉

Če se radi pockrljate z dobro kavo, čajem, tortico in ste vsaj malo firbčni, kako bi bilo posedeti in poklepetati z mano, pa le pokukajte na FB stran Centra Vič in preverite, kako lahko sodelujete.

Nagradna igra »Klepet z Alenko Godec v Čajnici Sir Winston« se zaključi 15.3. Žrebanje bo 16.3. Nič bat, da beseda ne bi stekla.😉 Pa nič skrbet, srečanje bomo prilagodili vašemu razpoložljivemu času in počakali, da bo zrak resnično očiščen koronavirusa.

Trenutno stanje nas dobro pretresa, ni prijetno in srčno upam, da mine čimprej. Pazite nase in ostanite zdravi!!!❤️