Desetaki so čista desetka!

sreda, 26. avgust 2020

Desetaki so čista desetka!

Včerajšnji dan sem si prav lepo zorganizirala, vse se je poklopilo. Kuharija doma je odpadla, na dnevnem redu je bil obisk Centra Vič, v Hoodburger-ju pa nisem bila že kar nekaj časa.

Včerajšnji dan sem si prav lepo zorganizirala, vse se je poklopilo. Kuharija doma je odpadla, na dnevnem redu je bil obisk Centra Vič, v Hoodburger-ju pa nisem bila že kar nekaj časa. Zadišal mi je njihov vegiburger z brie-jem, ki je res okusen. Zraven sem si privoščila še krompirček, vodo za žejo potešit, potem pa sem vzela pot pod noge.😊

V Hervis-u je tako: kamorkoli se obrneš, akcija. Izbira znižanih izdelkov je zares velika. Od nahrbtnikov, majic, športnih oblačil, obutve…ni, da ni.

Tudi med številnimi športnimi urami boste našli take, ki se ponašajo s precej znižano ceno.

V Sten Time sem našla novo linijo pametnih ur za ženske, blagovne znamke Festina. Festina smart z barvnim zaslonom na dotik je res pametna. Preko nje se lahko povežete z mobijem, tudi poiščete ga lahko z njeno pomočjo, štejete korake, merite srčni utrip, preverite vreme in še marsikaj. Ura ima za nameček tudi povsem običajne urine kazalce.

Design se mi zelo dopade. Ure so večje, s premerom 41 mm, kar je še posebej po mojem okusu. Na voljo je več različic. Nekatere krasijo tudi kamenčki Swarowski, paščki pa so pri vseh zmagovalni.💪

V Diversity tedensko dopolnjujejo in osvežujejo svojo ponudbo, izbira je ogromna.

Tokrat bodejo v oči zelene majice in bluzice. Večina modelov je ohlapnih in udobnih, z luštnimi detajli, h katerim se dolge verižice lepo podajo.

Na FB strani Centra Vič tudi ta teden poteka nagradna igra. Srečni izbranec bo deležen parkirnega prostora v Drive-in kinu. Za ogled filma po lastni izbiri. Pohitite in preverite, kateri štirje filmi bodo na sporedu od četrtka do nedelje! Še ena nagradna igra pa poteka na FB strani Radia Ekspres. V sodelovanju s Centrom Vič, seveda. Prijatelja sta se tudi letos odločila, da skupaj proslavita Centrov rojstni dan (23!), zato sta ob tej priložnosti pripravila nagradno igro, nagrada pa…Desetaki! Hop na FB stran Radia Ekspres, sodelovanje je »ajnfoh kot pasulj«.😊😆

Tudi jaz ti voščim vse najboljše, »Cent'rček« moj!❤️

Darilni boni Desetak so krasna pogruntavščina. So darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Nabavite jih lahko v Loteriji Slovenije, skupaj z lično kuverto, in darilo je nared!

Za povrh pa darilo dobi tudi kupec Desetakov…družabno igro »Človek, ne jezi se!« Le zakaj bi se?!😉