Novosti!

sreda, 19. avgust 2020

Novosti!

Poletje je v Centru Vič še posebej lepo obarvano. Do jutri, 20.8., lahko sodelujete v FB nagradni igri, ki bo izžrebanemu srečnežu prinesla Desetake v vrednosti 40 EUR.

Poletje je v Centru Vič še posebej lepo obarvano. Do jutri, 20.8., lahko sodelujete v FB nagradni igri, ki bo izžrebanemu srečnežu prinesla Desetake v vrednosti 40 EUR. In sodelovanje je res sila preprosto. Všečkate FB stran Centra Vič in v komentar napišete, koga bi povabili v šoping. Pohitite in bodite v igri za štiri Desetake!

Zdaj pa k novostim. Najprej v Bags& More. Nova v ponudbi je švedska znamka Fjällräven (op. polarna lisica). Linija je sicer specializirana za »outdoor«/ športna oblačila, opremo, v Bags&More pa boste našli njihovo ikonično linijo nahrbtnikov Kånken. Nahrbtnike odlikujejo visoka kvaliteta materiala, trpežnost in praktično porazdeljeni predalčki. Modeli so različni, barve pa so naravnost navdušujoče. Poleg nahrbtnikov so v ponudbi tudi peresnice in pasne torbe. Mika me, mika tale rumeni nahrbtnik »Fjällräven Kånken«, ki je nosljiv tudi kot torba za čez rame!💪

V Sportino je prispelo veliko novih kosov oblačil. Orsay poskrbi za naše oči že takoj na vhodu in ponuja veliko lepega. Prispele so že prve Marx-ove jakne iz umetnega usnja, pa tudi trenčkoti.

Še posebej pa me je navdušila njihova ponudba športnih kosov. Spodnji deli trenirk, za zgoraj pa puloverji s kapucami ali brez, ter majčke. Prevladujeta pink in siva barva, ki sta super kombinacija!

Tudi za moške so poskrbeli z novimi kolekcijami oblačil. (Jack&Jones, Tom Tailor,…)

Deichmann-ova najnovejša ponudba so lahkotne športne copate Skechers. Izbira je zares velika, barve pa zelo všečne!

Mimogrede, za naše včerajšnje kosilo so poskrbeli kar v Restavraciji Interspar. »Spar to go« je šel z mano domov!😉

Na poti proti avtu sem se ustavila še pri stojnici Suhe robe Formula, kjer smo na hitro poklepetali, potem pa sem se morala slikati z možiclji, pravzaprav z glasbeniki, izdelanimi iz lesa.

Okej, vmes je en »vsiljivec«, ampak nič zato. Ansambel imamo, samo še na »špile« počakamo!!! 😉😍