6 let bloga

sreda, 7. oktober 2020

6 let bloga

Tudi v moj šišenski nabiralnik so nekaj dni nazaj prispeli jesenski kuponi ugodnosti, ki jih lahko koristimo v trgovinah Centra Vič vse do 25. 10. Tokrat je kuponov še več kot običajno. Kar 16 jih je, ki ponujajo popuste in druge ugodnosti. Preverite, se splača.

Tudi v moj šišenski nabiralnik so nekaj dni nazaj prispeli jesenski kuponi ugodnosti, ki jih lahko koristimo v trgovinah Centra Vič vse do 25. 10. Tokrat je kuponov še več kot običajno. Kar 16 jih je, ki ponujajo popuste in druge ugodnosti. Preverite, se splača.😊

V Sanolabor sem se odpravila po Vitamin D, ki ga običajno nabavim, ko pride jesen, ko se dnevi krajšajo in je sonca manj. Ob njihovi 70. obletnici me je pričakalo še kolo sreče, ki ga lahko obrne vsak, ki opravi nakup nad tremi euri. Pa sem ga obrnila tudi jaz in si »privrtela« balon. Prijazna gospodična mi zagotovi, da ga bo podarila naprej, kakemu otročku.😊 Kolo sreče bo v Sanolabor-ju vse do 12. oktobra, z vrtenjem le tega pa lahko poleg balonov, prejmete darilo ali pa popust.🌸

Svoj prostor ob vhodu v Center Vič je ponovno zasedla stara znanka, Vrtnarija Kocjančič. V Centru pa je spet vzcvetela cvetličarna Gardenia! In to dobesedno, saj je ponudba zares pestra, dišeča in lepa.

Še cel kup stvari vas čaka v Centru: od 8. - 10. 10. ste vabljeni na razstavo gob; če kupite Desetake v vrednosti 80 EUR ali več, v dar prejmete nobel dežnik; in ne pozabite, da vse do 11. 10. z vsakim nakupom nad 10 EUR, lahko sodelujete v nagradni igri »Osvojite Desetake«. Stojnice, kjer boste dobili vsa navodila za sodelovanje, pa ne morete zgrešiti. Le račun o opravljenem nakupu prinesite s seboj.

Zdaj pa še k 6. obletnici bloga, ki ga s Centrom praznujeva prav danes. 7. 10. 2014 je izšel 1. blog, ki sem ga spisala. Danes, 7. 10. 2020, je pred vami 308. blog. 6 let, 308 blogov, nebroj lepih spominov in spletenih vezi. Vesela in hvaležna sem. In kako lepo se je ta obletnica poklopila z včerajšnjim druženjem z Izo!

Iza je bila tik pred epidemijo izžrebana v nagradni igri, da se mi pridruži ob kavici in klepetu v Centru Vič. No, včeraj nam je druženje končno uspelo izpeljati. Lep občutek je, sploh v teh časih, sedeti nasproti (op. ob upoštevanju varnostnih ukrepov) mladi študentki medicine, ji prisluhniti, z njo klepetati.

Zrela, čeprav še zelo mlada ženska, (op. mlajša od mojega sina, hihi) me je navdušila s svojimi pogledi na svet, s svojo empatijo, prijaznostjo, sproščenostjo…res ne bom petiravala, če rečem, da bi se z njo lahko pogovarjala še ure in ure. Kot, da bi se srečali dve sorodni duši, čeprav s precejšnjo razliko v letih.😉 In povrh vsega me še rada posluša. Res sem srečnica. To so trenutki, ki zares štejejo. Trenutki, ki me ganejo in navdihujejo. Hvala, draga Iza in hvala, Center Vič!🙏❤️❤️❤️