Pa začnimo…

sreda, 2. januar 2019

Pa začnimo…

Kot je bil prazničen blog na zadnji dan minulega leta, je prazničen tudi prvi blog v novem letu.

Kot je bil prazničen blog na zadnji dan minulega leta, je prazničen tudi prvi blog v novem letu. Hm, ne vem, če ima to kak poseben pomen, vsekakor pa upam, da bo leto 2019 prijazno.😊

Center Vič me je ob mojem zadnjem obhodu pričakal zelo vesel in družaben, saj se je v njem ljudi kar trlo. Vam povem, kako sem začela moj obhod? Z ledeno kavo. »Če je vse tako praznično, naj bo praznično bogata tudi kava, po okusu in kalorijah hihihi«…sem si rekla in jo zmazala kot za šalo. Med, ki sem ga dobila v dar🙏, pa bo šel v teh hladnih dneh za med!😉

223-5.jpg#asset:9545:blog

Ko smo pri medu, ne morem mimo čaja, ki sem ga odkrila nedavno nazaj. »Babičin čaj«. Ste ga že probali? Niti ne vem, ali je to nekaj novega ali ne, ampak po prvi pokušini, kak mesec dni nazaj, je padla ocena…odlično! In zato je bilo nujno potrebno, da obnovim zalogo.

223-6.jpg#asset:9546:blog

V trgovinici Diversity se bo bleščalo tudi v novem letu. Topi, oblekice, jopa, bolero...Mene pa je osvojila kosmata jakna. Bela v kombinaciji s črnim topom je brez dvoma prišla bolj do izraza.

223-3.jpg#asset:9544:blog

Črno-belo opazim tudi v izložbi Sanolabor-ja…«zvezdniški termofor« v beli barvi in s svetlečo črno zvezdo.

Na koncu postojim še med suho robo iz Ribnice, pravzaprav med ptičjimi hišicami. Že, če bi imela le en majhen vrtek, bi jo gotovo imela. In potem bi opazovala ptičke med prehranjevanjem.

223-1.jpg#asset:9547:blog

Kot rada opazujem Chilly med igranjem, med spanjem, med crkljanjem…živali imajo to moč. Moč, ki pomirja! ❤️❤️❤️