Popusti in novosti

sreda, 9. januar 2019

Popusti in novosti

Že res, da je zima, ampak, če sem iskrena, mi zelo ustreza, da nas še ni zasnežilo in prav nič ne bi imela proti, če bi tako ostalo.

Že res, da je zima, ampak, če sem iskrena, mi zelo ustreza, da nas še ni zasnežilo in prav nič ne bi imela proti, če bi tako ostalo. Nič ne rečem, sprehod po sveže zapadlem snegu je lep, a v mestu bela idila ne traja dolgo.

No, vseeno sem se v Hervisu obregnila ob pripomočke za zimske razmere.😉 Zelo luštni so svetli gležnarji Kilimanjaro. Grob in nedrseč podplat je primeren za mokre in zasnežene podlage, trenutno pa so čevlji znižani za 20 EUR. Nordijska hoja je priljubljena tudi pri nas in v Hervisu imajo precejšnjo izbiro pohodnih palic po znižanih cenah.😊

V Bags&More sem odkrila novost in sicer zelooo majhno denarnico znamke Ziggie Wallets, ki je povrh vsega slovenski izdelek.💪 Res je miniaturna, a praktična in uporabna, v kar se boste najbolje prepričali, če si jo ogledate v živo. Priložena navodila za čimboljši izkoristek miniaturnega prostora, pa so več kot dobrodošla in prav pridejo.😉 Mimogrede, v njo lahko spravite več kartic, tudi nekaj kovancev, lepo zložene bankovce, denarnico pa lahko pripnete na pas.

224-4.jpg#asset:9731:blog

Poleg mini denarnic, še ena novost. Dodatki, oz. okrasni obeski za torbice Troika. Če želite poživiti svojo torbico, bo tak lušten obesek naredil svoje.

224-2.jpg#asset:9732:blog

Oglasila sem se tudi v Cvetličarni Gardenia. Pa recite, če ni tale gardenija »white spotty« prava krasotica?!

224-6.jpg#asset:9733:blog

Zima ni moj najljubši letni čas in moj zaključek sprehoda po Centru je izgledal kot, da bi jo želela pregnati. S sladoledom. Prav posebno kepico sladoleda si lahko privoščite v Čajnici Sir Winston. Tartufo sladoled. Okusov je več, jaz pa sem si za prvo pokušino izbrala Tartufo nocciola, okus lešnika. Njami, tako dober je bil.

224-1.jpg#asset:9734:blog
Kaj pa kalorije? In to po 18 uri zvečer? Eh, nič ne de, jutri dopoldne s Chilly šibava na Rožnik!😍