Živeli!

sreda, 1. maj 2019

Živeli!

Deževna nedelja po praznični soboti se mi je zdela prava za obisk Centra Vič.

Deževna nedelja po praznični soboti se mi je zdela prava za obisk Centra Vič. In seveda sem si mnenje delila še z mnogimi, saj je bil center poln do zadnjega kotička.😊 Ker sonca ni bilo na nebu, sem ga našla v trgovinici Diversity. Rumene je veliko. Luškana ultra lahkotna jaknica, pa udobne tunike, tudi hlače. Vse rumeno, vse sončno in udobno. To!

240-2.jpg#asset:10461:blog

V trgovini Socks sem našla nogavičke, takšne tanke, ki se bodo v vročih dneh menda nosile celo s sandali. No, mene v tej kombinaciji ne boste videli, verjamem pa, da obstajajo dekleta, ženske, ki bodo to znale nositi in skombinirati tako, da bodo izpadle frajersko. Sicer pa je cel kup mrežastih kratkih nogavic, tudi pikčastih. Skratka, dokolenk skoraj ni, na pohodu so tanke, kratke nogavice. No, prav!😉

240-1.jpg#asset:10458:blog

Zavijem tudi v Sanolabor. Pukka je lansirala nov napitek Pukka organic latte, ki je na voljo v štirih okusih in ne vsebuje dodanega sladkorja, ne kofeina. Ker imam rada okus kakava, me je prijazna zaposlena podučila o napitku, ki je bogata mešanica eko kakava, mace in ašvagande. Maca je rastlina, ki raste v hladnih Andih, tam od 4000 m nadmorske višine navzgor. Tam, kjer ne raste praktično nič drugega. Ko mi pove, da naj bi imel napitek antistresen učinek, da izboljšuje razpoloženje, uravnava hormone itn., se še lažje odločim in nabavim temnorjavi paketek.

240-3.jpg#asset:10459:blog

Priprava je enostavna, saj fino mleto mešanico zmešamo z vročim mlekom in napitek je pripravljen. Ko sem ga pripravila doma, sem takoj zavonjala tudi cimet, ki ga obožujem. Napitek je dobrega okusa, ni pregrenak, tisti ta najbolj sladki pa ga lahko sladkate z medom. To bom preizkusila tudi jaz.

Obhod centra sem zaključila z dobro kavico v Neo cafe. Zadovoljna, ker sem dobro izkoristila deževen dan in zbrala material za še en blog, ki je pred vami na praznik dela. Živel 1. maj, živeli delovni ljudje!💪😍