Topel pozdrav iz Centra

sreda, 8. maj 2019

Topel pozdrav iz Centra

Tale mraz mi ni pa čisto nič všeč.

Tale mraz mi ni pa čisto nič všeč. Saj menda ne namerava vztrajati prav dolgo, a ne? Kakorkoli, izložbe v Centru že kličejo poletje. V Lisci sem odkrila krasne čipkaste kose v treh barvah, od katerih je meni najlepša bela. Lahko izbirate med kratkimi hlačami, majicami brez ali s kratkimi rokavi, tudi krila in oblekice so na voljo. Lepo na pogled in zelo prijetno na otip.

Ko poziram z belo oblekico in krilom, se s prijazno prodajalko takoj strinjava, da bi bila kombinacija belega krila in mojih superg super kombinacija. Zgoraj pa jeans jakna. Tole je za pretuhtat.😉 Nove kolekcije kopalk so prav tako že na voljo.

241-9.jpg#asset:10468:blog

V Sportini je toliko novega, da bi novosti zapolnile več blogov. Ogromno novih kosov je tako na ženski kot na moški strani, tudi natikačev, t.i. šlap. Na oddelku za ženske sem opazila kratke jakne iz umetnega usnja, ki pridejo prav tudi na kak poletni večer. Pa lepih barv so. Ni odveč informacija, da boste za dva kosa iz pomladno-poletne kolekcije plačali 20% manj.

241-6.jpg#asset:10469:blog

Gremo naprej…na policah znamke Parfois sta izstopala dva nahrbtnika…tudi zaradi cvetličnega vzorca.😊

241-3.jpg#asset:10470:blog

A, da ne pozabim…Sportina je bogatejša za modno znamko…Orsay.

Za konec še nekaj slovenskega. V Kopitarni so me navdušili novi modeli natikačev. Od bleščečih do takih s srčkom, za katere se zdi, da nam sporočajo: »Iz Kopitarne z ljubeznijo.« Lepo!😍

241-2-2.jpg#asset:10471:blog

Na parkirišče centra Vič se vrača hit lanskega leta, DRIVE-IN KINO, ki bo svoja vrata namesto te sobote, prvič odprl naslednjo sredo, 15. maja.

In, če se poslovim po filmsko: »I'll be back…next Wednesday!« 😉😊