»Akcija«

sreda, 10. januar 2018

»Akcija«

Ko boste v Lisci med spodnjim perilom zagledali zimsko športno kapo, boste nekateri, tako kot sem jaz, pomislili…spodnje perilo in topla zimska kapa?

Ko boste v Lisci med spodnjim perilom zagledali zimsko športno kapo, boste nekateri, tako kot sem jaz, pomislili…spodnje perilo in topla zimska kapa?

Aha, seveda, to bo zaradi zime in reklamiranja znamke v mrzlih dneh. Pa ni le to. Prijazna prodajalka mi pove tisto, kar sem sicer zasledila v časopisih, pa mi je ušlo iz glave. Ana Bucik, naša alpska smučarka je namreč postala Liscina ambasadorka. Seveda sem kapo preizkusila. Prijetna je in zelo topla. Podložena s flisom. Skratka, luštna kot njena ambasadorka! Fantje, za vas je pa črna različica kape! 😉 Morda ni odveč omeniti, da Ana vsak mesec izbere kak kos, dva ali tri iz Liscine omare, na katere vam potem obračunajo 20% popust. Super, a ne?

Sicer pa je ponudba v Lisci taka kot se za januar spodobi. »Popustniška!« Za določene izdelke boste tako plačali tudi 30% manj.

172-5.jpg#asset:7675:blog

Enako se godi v trgovini Sportina. Tako torbice kot oblačila lahko kupite po nižjih cenah, povrh vsega pa je del trgovine že založen z novo kolekcijo.

172-6.jpg#asset:7676:blog

Poleg torbic, so tu Marxova lahkotna oblačila za prosti čas. Na voljo so v 3 nežnih pastelnih barvah, vse kose pa lahko med seboj kombinirate in dopolnjujete. Majčke, hlače in jope iz mehkega bombaža že na pogled izgledajo udobne.

172-1.jpg#asset:7677:blog

Tudi v Modiani prevladujejo popusti. Ne samo na topla zimska oblačila, tudi na lahkotne jakne iz jeansa ter kavbojke vam bodo obračunali popust.172-7.jpg#asset:7678:blog

Kakšen pa sem vam zdi siv plašček z nežnimi roza našitki? Simpatičen in malo poseben je. Posebna pa je tudi cena, saj je plašček zdaj 30% cenejši. Skratka, če res kaj potrebujete, je čas, da greste v akcijo…v Center Vič...tu je akcija! 😉

172-2.jpg#asset:7680:blog

Za konec pa še kava, ki je bila tokrat še posebej sladka. Mlado (novo) dekle, ki je sprejelo moje naročilo, me pospremi z besedami…ah, ko bi vi vedeli…z mami vas radi poslušava, v avtu imava vaš CD. Jeeej! Ali si lahko želim lepši zaključek postopanja po Centru? NE! 😊❤️