V barvi ljubezni

sreda, 3. januar 2018

V barvi ljubezni

Zakaj bi bila rdeča barva rezervirana le za praznik zaljubljencev ali božič?

Zakaj bi bila rdeča barva rezervirana le za praznik zaljubljencev ali božič? Zakaj ne bi bil prvi blog v novem letu v rdeči barvi? V barvi ljubezni? Tudi Center Vič ni imun na rdečo barvo kot tudi ni imun na ljubezen. Lahko se pohvali, da je del zgodbe, ki jo piše ljubezen. Prava, resnična »love story«.

Center Vič je namreč pred nekaj meseci za svoje obiskovalce objavil nagradno igro Thermana. Srečna izžrebanka je za nagrado prejela vikend paket v hotelu Thermana Park Laško. Za dve osebi, seveda. Par je nagrado izkoristil v enem od decembrskih vikendov. To je bil čas za dva, čas za razvajanje, čas za ljubezen in čas za…zaroko!

Zaključek nagradne igre, ki si ga bodo zapomnili vsi udeleženi, ne le zaljubljenca. Čestitke tudi v mojem imenu…za prejeto nagrado in za zaroko! Pa nauk te zgodbe? Pridno obiskujte Center Vič in sodelujte v nagradnih igrah.😉

Po vsem tem si lahko mislite, da me je v Centru kar vleklo k rdeči barvi. V Kopitarni so bili to krasni »angelski« copati v rdeči barvi, s srebrnimi krilci, ki jih je za Kopitarno dizajnirala moja prijateljica Maja Štamol. V Tomas sportu so bili rdeče barve športni copati New balance. Tako lepe rdeče barve med supergami še nisem zasledila. Kot pričata slikci, so popusti že aktualni. Juhuhu!

171-2.jpg#asset:7664:blog

V izložbenem oknu modne trgovine Diversity je kot magnet vlekel nase nahrbtnik Neikid. Tudi zaradi rdeče barve. Lep!

171-4.jpg#asset:7665:blog

V cvetličarni Gardenia pa so se s svojim žametnim videzom važile rdeče vrtnice. In z njimi se lahko vrnem na začetek, k ljubezni. Ta pride k vsakemu od nas. In ostane…če jo imamo radi, če jo čuvamo in negujemo. Moramo jo razdajati in prejemati. Moramo jo ohranjati. Ker je ljubezen naše bistvo. ❤️