200!

sreda, 25. julij 2018

200!

Zdi se kot, da bi skozi dneve drvela 200 km/h, saj je tu že 200. blog.

Zdi se kot, da bi skozi dneve drvela 200 km/h, saj je tu že 200. blog. Meni se to zdi zelo nobel številka, ki v prvi vrsti veliko pove o mojem sodelovanju in povezanosti s Centrom. Bravo midva! ❤️❤️

Toliko časa sva že par (oktobra bo 4 leta), da bom v kratkem dočakala tudi njegovo korenito preobrazbo. Nekatere trgovine kot je Lisca, Deichmann in samopostrežna restavracija so trenutno zaprte, a bodo kmalu spet odprle svoja vrata za obiskovalce. To je obdobje, ko je prenova zares v polnem teku. Edini recept za neučakane in nejevoljne je en malček potrpežljivosti in misel na to, da bomo kaj kmalu vsi skupaj vzdihovali od vsega lepega.😊

Danes sem se sprehodila med policami in obešalniki Modiane. Prevladujejo popusti…veliko je lahkotnih poletnih oblekic, pa kratkih bermuda hlač, tako ženskih kot moških, da o kopalkah sploh ne pišem. Jih je za malo morje, pa še po znižanih cenah so.

200-4.jpg#asset:8687:blog

Veliko je cvetličnih vzorcev, pa tudi črt. Eno luštno črtasto oblekico sem našla na oddelku Desiguala. Lahkoten poletni puloverček z dolgimi rokavi, ter majica s kratkimi rokavi pa pripadata blagovni znamki Brax.

modiana-brax.png#asset:8684:blog

Megamarket Interspar je kot »puzzle«. Pridne roke iz dneva v dan dodajajo nove koščke v sestavljenko. Prenovljena sta oddelka mesnice in ribarnice. Sicer pa je, kot sem že omenila, na oddelku kruha novo to, da si malo pecivo postrežemo sami.

200-1.jpg#asset:8685:blog

Podobno kot pri sadju in zelenjavi. Morda se prvič malo lovimo…no, vsaj jaz sem se, saj sem na tehtnici vztrajno tipkala po spodnjem delu (glej sliko), kjer pa so samo navodila za uporabo. Zgornji del pa je tisti pravi, »operativni«. To je tipkovnica, na katero preprosto odtipkate številko izdelka (ki je navedena pri vsakem izdelku), ter pomnožite s številom kosov (če jih je več)…pritisnete še tiskaj in nalepka je nared.

spar-pecivo.png#asset:8686:blog

Danes sem samo pri prvem izdelku potrebovala pomoč (res je vedno v bližini kakšna prijazna prodajalka, na katero se lahko obrnete), pri drugem in tretjem pa sem že precej samozavestno in ponosno odtipkavala številke.

Evo, narjen'!😊In, če je uspelo meni, »blondinki«, bo uspelo vsakomur.😉