V znamenju sprememb in novosti

sreda, 1. avgust 2018

V znamenju sprememb in novosti

Prvi avgustovski blog spremljajo visoke temperature in prav dobro dene priti v Center, ki je prijetno ohlajen.

Trgovine druga za drugo prenavljajo svojo notranjost. Lisca, ki je bila zaradi prenove kratek čas že zaprta, se ponovno veseli kupcev. Med drugim, z novo kolekcijo Dreamy v zares lepi vijolični barvi.

201-3.jpg#asset:8696

Zelo ženstvena in prav tako nova je čipkasta kolekcija Eternity v črni barvi. Body je preprosto neprekosljiv, zanimiv dodatek pa so čipkaste rokavičke. Lepo! Pa še slovensko!😊

Vrata Tomas sporta ostajajo odprta. V kotičku športnih copat, ki so namenjene teku, je na voljo nov model tekaških superg. Tek ni na mojem spisku opravil (pa bi bil lahko, vem!), a je drugačnih od mene zelo veliko.😊 Torej, znamka Nike ponuja nov model v dveh barvah…v vijolični in črni. Hm, podobno kot Lisca.

201-1.jpg#asset:8694


Iz prve roke lahko povem, da superge že na pogled deljujejo zelo lahkotno. Jaz pa se, čeprav ne obuta v tekaške superge, lahkotnega koraka podam še v Optiko Aleksandra. Sončna očala so v poletnih dneh nepogrešljiva. Tisti, ki se nagibate k športnim oblikam, ne boste mogli spregledati novih modelov očal znamke Oakley. Jaz pa se bolj razveselim nove kolekcije elegantnejših očal znamke Guess.

201-2.jpg#asset:8695


Model, ki mi je všeč in ga pomerim me na srečo pravočasno spomni na vsaj dvoje mojih očal, ki so podobne oblike tako, da skušnjavo v kali zatrem. Za zdaj!😉

Drive-in kino še vedno kraljuje na parikrišču Centra Vič med četrtkom in nedeljo. Obisk je odličen, razlogov za obisk pa je veliko. Sem ujela na televiziji, da je ljudem med drugim všeč to, da v kino lahko pridejo z dojenčkom, s kužkom…jaz pa dodajam, da je drive-in kino perfekten tudi za nas, ki smo bolj joklaste narave. Zapreš okna in se v miru zjokaš…tudi naglas, če je treba.