Predprazničen utrip

sreda, 12. april 2017

Predprazničen utrip

Kakopak je v Centru Vič že čutiti Veliko noč, ki se nezadržno približuje.

Kakopak je v Centru Vič že čutiti Veliko noč, ki se nezadržno približuje. Minule otroške delavnice so že bile v znamenju izdelovanja piščančkov in zajčkov. No, v petek, 14. 4. ob 17. uri bodo otroci v Velikonočnem ustvarjalnem kotičku izdelovali velikonočne košarice. Že danes ob 17. uri pa bo na ogled razstava velikonočnih jedi.

Ponovno pa je tu čas, ki je še kako primeren za razstrupljanje telesa. V Sanolabor-ju je na voljo novost in sicer paket za 30 dnevno razstrupljanje Soria Natural, ki vsebuje po 4 stekleničke kapljic (vsaka za 1 teden) iz naravnih ekstraktov artičoke - ki uravnava nivo maščob v krvi, regrata- spodbuja prebavo, njivske preslice- poskrbi za remineralizacijo telesa in pegastega badlja- ki pomaga pri razstrupljanju jeter. Vsaka s svojim delovanjem, učinkovinami in vse z namenom doseči boljše počutje, ki je v današnjem tempu življenja dostikrat na preizkušnji.

1491940282526.jpg#asset:6231:blog

V trgovino Sportina so me sprva sicer privabile nežne barve in krasni, udobni kosi oblačil. Moje navdušenje se je stopnjevalo, ko mi prijazna trgovka pove, da so majice, trenirke, udobni jopiči, pa tudi velike torbe izdelane iz organskega bombaža, ki je prijazen do narave in do naše kože.

1491940374432.jpg#asset:6229:blog

Barva smetane in starinska roza barva, za povrh pa še kakšna rožica…krasna kombinacija! Material pa preverjeno izjemno prijeten in mehak na dotik. Sem probala jopici v obeh barvnih kombinacijah…odločitev? Težka in še ni padla. 😉

1491940026176.jpg#asset:6234:blog

Ja, na vseh področjih je vedno večji poudarek na eko, na naravnem, na prijaznem odnosu do okolja, narave, nas samih, pa tudi do ostalih živih bitij, s katerimi si delimo zemljico. Upam, da naša ozaveščenost ne prihaja prepočasi. Upam, da nismo prepozni. A, ker upanje umre zadnje, se je vredno vsak dan sproti truditi za vse tisto, kar dela ta svet lepši in prijaznejši.😊